instagram
 
instagram

Sport

Enita Behramaj šampionka „Zlatne pesnice“ u Odžacima

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 2. novembar 2022. • 15:06 •

Enita Behramaj šampionka  „Zlatne pesnice“ u Odžacima

Internacionalni kup „Zlatna pesnica“ u borilačkim veštinama 23. oktobra u Odžacima je održan po 13. put. Takmičenje u karate, kungfu vušu i tekvondo disciplinama ove godine okupilo je 34 kluba iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Rusije, a organizatori su bili Sportski borilački klub „Mladost“ i Tekvondo klub „Orao“ iz Odžaka, Srpski kungfu vušu savez i Šotokan karate savez Srbije.

Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine u kungfu vušu sportu opština Novi Bečej imala je dva predstavnika, Klub borilačkih sportova „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja i Sportsko udruženje „2. oktobar“ iz Kumana, čiji takmičari su ovom prilikom zabeležili značajne rezultate. Prema rečima Radenka Tadića, predsednika novobečejskog „Jedinstva“ i generalnog sekretara Srpskog kungfu vušu saveza, najveći uspeh svakako napravila je Enita Behramaj koja je u disciplini lajt sanda zavrednela titulu i pehar za najboljeg takmičara turnira, šampiona „Zlatne pesnice“.

Zlatne medalje za „Jedinstvo“ u Odžacima osvojili su i Emilija Tadić, Stefan Kimpanov i Boško Đurić.

Nikola Medić, trener „2. oktobra“ iz Kumana, više je nego zadovoljan uspehom svojih takmičara, kako u Odžacima, tako i na prethodno održanom turniru u Kikindi.

Na takmičenju u Odžacima „2. oktobar“ napravio je sledeće rezultate: Milijana Medić, Teodora Antić, Uroš  Mučalov, Aleksa Marinac i Mia Miladinov osvojili su zlatne medalje, Milica Stojkov, Strahinja Miladinov, Anđela Stojkov i Davor Tot srebrne, dok se Miloš Knežević ovog puta vratio sa bronzanim odličjem.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena