instagram
 
instagram

Sport

Održan 9. Plivački maraton Novi Bečej

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 31. avgust 2022. • 15:07 •

Održan 9. Plivački maraton Novi Bečej

Na obali Tise kod Novog Bečej u subotu, 27. avgusta, u organizaciji Plivačkog kluba „Swim star“ iz Bečeja i Turističke organizacije opštine Novi Bečej održan je 9. po redu Plivački maraton Novi Bečej. Prema rečima organizatora ovog takmičenja u plivanju Jovana Ječanskog, trenera Plivačkog kluba „Swim star“, učesnici su se takmičili u dve trke, najpre na 200 metara u kategoriji bubamara, odnosno dece uzrasta do 8 godina, nakon čega je usledila i daljinska trka na 2.500 metara u kojoj je učestvovalo 87 plivača u 17 uzrasnih kategorija.

Sudija Plivačkog maratona u Novom Bečeju ove godine bio je Nedeljko Duduković, sudija Plivačkog saveza Srbije.

U trci na 200 metara u kategoriji devojčica najbolja je bila Marina Cvetićanin iz Bečeja, druga Ana Kamraš iz Sente, dok je treće mesto zauzela Ana Tarbuk iz Bečeja. Na četvrtom mestu našla se Marisa Ljubisavljević, takođe, iz Bečeja. U kategoriji dečaka najuspešniji bio je Danijel Šliter iz Bečeja, drugi Ivan Kamraš iz Sente, dok je treće mesto osvojio Lazar Pavkov iz Bečeja.

Pobednik trke na 2.500 metara bio je Stefan Nićin iz Bečeja, dok je drugi u muškoj kategoriji na cilj stigao Marko Lončarski, takođe, iz Bečeja. Treće mesto zauzeo je Vidoje Putić, iz Novog Sada.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Reka Varga iz Bečeja. Drugo mesto zauzela je Jovana Srdanov, takođe, iz Bečeja, dok je trećeplasirana bila Lena Drk iz Novog Sada.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena