instagram
 
instagram

Sport

Treći „Fer-plej“ turnir u malom fudbalu

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 13. septembar 2021. • 13:38 •

Treći „Fer-plej“ turnir u malom fudbalu

U organizaciji Centra za sociokulturološke izuzetnosti „PAAD“, a uz podršku Opštine i Mesne zajednice Novi Bečej i Udruženja građana Centar za održivost zajednice, na sportskom terenu Olimpijskog parka „Laslo Šuranji“ treći put održan je „Fer-plej“ turnir u malom fudbalu: Ja sam prezadovoljan i organizacijom, ali i fer-plejom koji je ovde pokazan. Bila je dobra energija, vratila su se deca da igraju fudbal i to je ono što je najvažnije. Mislim da smo se lepo proveli i voleo bih da se i sledeće godine isto tako okupimo, u još većem broju. Učestvovalo je četiri ekipe pa smo promenili sistem igre, igrao je svako sa svakim, objasnio je organizator Branko Dujin.

Najuspešnija bila je ekipa „PAAD“, druga je  ekipa „Tri prijatelja“, treća „Danetovi sinovi“, a četvrta, koja je najviše pokazala fer-plej, je ekipa „Novo Selo“. Najbolji golman je Dejan Usić i za igrača turnira proglašen je Borislav Radosavljević.

Imamo iskustva oko 5-6- godina, posećujemo turnire u okolini Novog Bečeja, pa se trudimo da se i ovaj turnir održi svake godine, a voleli bi smo da u buduće bude i kotizacije, pa i novčanih nagrada i da privučemo što više timova iz drugih mesta, rekao je Nenad Vidović iz pobedničke ekipe. Učestvovali smo i ranijih godina, osvajali i prva i druga mesta, evo na poslednje održanom u Novom Miloševu bili smo treći i zadovoljni smo. Preporučio bih svakako i drugima da se okušaju na turniru u Novom Bečeju, s tim da mi ovde već imamo zimski turnir, što većina ekipa koja igra mali fudbal zna, a voleli bismo da i ovaj letnji postane jednako poznat i da privučemo što više timova.

Tekst je objavljen u okviru projekta „Novi Bečej – život, ljudi, događaji”, koji je  sufinansiran sredstvima opštine Novi Bečej. Njegov sadržaj ne odražava nužno zvaničan stav sufinansijera.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad