instagram
 
instagram

Sport

„Vrebalov agrar“ pobednik turnira

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 3. avgust 2021. • 15:02 •

„Vrebalov agrar“ pobednik turnira Pobednička ekipa "Vrebalov agrar" iz Novog Bečeja

Tradicionalni letnji turnir u malom fudbalu u Novom Miloševu i ove godine uspešno je okončan. Na turniru, koji su organizovali FK „Vojvodina“ i MZ Novo Miloševo takmičilo se 13 ekipa, od kojih sedam iz okolnih mesta. Iz godine u godinu, organizacija turnira je sve kvalitetnija, što potvrđuju i učesnici, ali i organizatori. Jedan od njih, Boban Nikolić, zadovoljan je, pre svega, odzivom učesnika, s obzirom na prošlogodišnju pauzu zbog korone. Prema njegovim rečima, najvažnije je to što je i ovogodišnji turnir protekao u fer i korektnoj borbi: Turnir je sve bolji i bolji i sve više je ekipa. Trudimo se da zadržimo kvalitetan nivo i dobru organizaciju. Jeste da smo imali pauzu, ali ekipe su nam stalne, one koje uglavnom učestvuju i uz neke nove. Nagrade smo ove godine malo smanjili, zbog celokupne situacije, a mislim da je i opština malo zakazala. Da MZ Novo Miloševo nije stala iza organizacije turnira, pitanje je da li bi se i održao. No, u saradnji sa MZ i privatnim sponzorima, uspeli smo da održimo turnir na kojem je publike bilo u iznenađujuće velikom broju. To nas oduševljava što ljudi prate fudbal i što ga vole. 

Pored pehara i medalja, najbolje tri ekipe osvojile su i novčane nagrade, dok je za publiku svake večeri organizovana tombola.

U finalnoj utakmici, kao i pre dve godine, sastale su se ekipe „Caffe bar Dule“ iz Novog Miloševa i „Vrebalov agrar“ iz Novog Bečeja, koja je nakon produžetaka slavila 1:2. Pobedničkoj ekipi pripala je novčana nagrada od 65, a drugoplasiranoj 25 hiljada dinara.  U borbi za treće mesto ekipa „Pad Max auto“ iz Novog Bečeja pobedila je ekipu „Peđini prijatelji“ iz Novog Miloševa 5:3 i tako osvojila nagradu od 15 hiljada dinara. 
Jovan Vrebalov iz pobedničke ekipe o turniru kaže: Uvek je lepo doći, da ne kažem i pobediti. Primetno je da je turnir kvalitetniji nego ranije. Ponovilo se finale od pre dve godine, dakle, opet su se susrele dve iste ekipe u finalu i isto je pobednik rešen u produžetku, samo sa drugačijim rezultatom ovog puta. Svaka čast finalistima, odnosno protivnicima. Ove godine su i prvo i treće mesto osvojili Novobečejci i drago mi je što je to tako. Trebalo bi i u Novom Bečeju da imamo ovakav letnji turnir. Sledeće godine najavljujem da ćemo ponovo učestvovati i nadamo se opet prvom mesto ili finalu, ništa manje.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miroslav Marić, dok je najbolji strelac Andrej Dedki, obojica iz drugoplasirane ekipe „Caffe bar Dule“ iz Novog Miloševa. Za najboljeg golmana proglašen je Borislav Veskov iz pobedničke ekipe „Vrebalov agrar“.

Tekst je objavljen u okviru projekta „Novobečejska svakodnevica”, koji je  sufinansiran sredstvima opštine Novi Bečej

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena