instagram
 
instagram

Privreda

Belgijanci kupili parcele u industrijskoj zoni

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 3. april 2024. • 12:05 •

Belgijanci kupili parcele u industrijskoj zoni Industrijska zona "Izlaz" u Novom Bečeju

Kako je prethodno najavljeno, osim vlasništva nad objektima nekadašnje fabrike „Pobeda“ u Novom Bečeju, belgijska kompanija „Somnis bedding“, odnosno srpska firma „Berilija“ od juče je vlasnik i 30 hektara zemljišta u novoj industrijskoj zoni „Izlaz“ čija izgradnja je nedavno počela na Kumanačkom putu. Prema rečima direktora firme Sedrika De Mola, „Berilija“ bi uskoro trebalo da počne sa radom, a čim uznapreduje izgradnja industrijske zone, počeće se i sa izgradnjom nove fabrike koja će u Novom Bečeju proizvoditi dušeke i ostale proizvode za krevete: „Već smo krenuli sa radovima na postojećim objektima kako bismo što pre mogli započeti naše poslovanje, a u tom smislu, takođe, tražimo kandidate iz oblasti računovodstva i IT-ja, jer imajući u vidu izgradnju nove fabrike, ne želimo da imamo samo proizvodni pogon, već i sposobnu bazu. Zato nam trebaju radnici iz pomenutih oblasti, dakle, iz IT industrije, grafički dizajneri, ljudi koji imaju iskustva u prodaji i marketingu. Tražimo ljude sa izgrađenim veštinama, ali takođe, želimo da poslujemo sa ljudima sa lokala i zaista se radujemo početku poslovanja“, istakao je ovom prilikom De Mol.

Zainteresovani za rad u firmi „Berilija“ u pomenutim oblastima svoje prijave mogu poslati na mejl adresu: [email protected] .

Kupovina parcela u industrijskoj zoni od strane novog investitora još jedna je potvrda da opština Novi Bečej stoji iza onog što objavljuje građanima, smatra predsednik opštine Saša Maksimović.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena