instagram
 
instagram

Društvo

Povećan broj i iznos stipendija

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 13. mart 2023. • 14:26 •

Povećan broj i iznos stipendija Stipendisti opštine Novi Bečej

Potpisivanje ugovora sa studentima sa teritorije novobečejske opštine za dodelu stipendija za obrazovnu 2022/2023. godinu upriličeno je danas u svečanoj sali Opštinske uprave u Novom Bečeju, a prema tradiciji prisutnima se najpre obratio predsednik opštine Saša Maksimović. On je kao i ranijih godina čestitao dobitnicima stipendija i pozvao ih da se po završetku studija vrate u svoja rodna mesta, jer samo tako, kako kaže, opština Novi Bečej može da se razvija. Takođe, on je ovom prilikom istakao da je ponosan na činjenicu da je ove školske godine dodeljen veći broj stipendija u odnosu na prethodne godine, ali i da je njen iznos povećan sa 8 na 10 hiljada dinara.

Studenti su se i ove godine opredelili da im lokalna samouprava sve mesečne stipendije isplati odjednom. Inače, stipendije opštine Novi Bečej dodeljuju se za ukupno devet meseci godišnje, za periode od januara do juna, odnosno od oktobra do decembra.

Među onima koji su u ovoj godini ostvarili pravo na stipendiju opštine Novi Bečej su i Grlica Golušin, studentkinja 4. godine Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Marko Nedin, student poslednje godine Visoke tehničke škole strukovnih studija u Novom Sadu na smeru informacionih tehnologija.

Više o tome saznajte u video prilogu!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena