instagram
 
instagram

Društvo

Javni poziv za zakup mesta za prodaju hrane i pića na „Gospojini 2022”

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 11. avgust 2022. • 15:03 •

Javni poziv za zakup mesta za prodaju hrane i pića na „Gospojini 2022” Gospojinski Etno bazar u centru Novog Bečeja

Na osnovu Pravila o postupku za korišćenje prostora na površinama javne namene za postavljanje manjih montažnih objekata u vreme trajanja manifestacija od značaja za opštinu Novi Bečej, Komisija za sprovođenje postupka davanja u zakup građevinskog zemljišta novobečejske opštine na nedavno održanoj sednici objavila je Javni poziv za korišćenje javnog dobra - prostora za postavljanje štandova za prodaju pića i hrane i luna parkova u okviru manifestacije „Velikogospojinski dani - Gospojina 2022“ u Novom Bečeju u periodu od  26. do 28. avgusta ove godine.

Korišćenje prostora namenjenog postavljanju štandova sa pravom prodaje pića i hrane i luna parkova za vreme trajanja manifestacije vršiće se putem prikupljanja ponuda u zatvorenim kovertama. Početne cene zakupa i sve dodatne informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se pronaći na sajtu opštine Novi Bečej.

Svi zainteresovani subjekti za korišćenje prostora na predviđenim lokacijama potrebno je da svoje ponude dostave do 16. avgusta do 11 časova. Otvaranje ponuda biće obavljeno javno pred  Komisijom istog dana u svečanoj sali u zgradi Opštinske uprave Novi Bečej, u ulici Žarka Zrenjanina 8 u Novom Bečeju, s početkom u 12 sati.

Za slučaj da više ponuđača ponudi identičnu cenu koja se smatra najvišom, biće prihvaćena ponuda koja je stigla ranije.

Sa svakim učesnikom čija ponuda bude prihvaćena kao najviša biće sklopljen poseban ugovor kojim će biti regulisana međusobna prava i obaveze između njega i organizatora. Ugovori se moraju potpisati najkasnije do 18. avgusta do 12 časova.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad