Yunet
 

Sport

Fudbaleri ,,KIkinde” odigrali bez golova sa ,,Naftagasom” u Elemiru

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 1. april 2024. •

Fudbaleri ,,KIkinde” odigrali bez golova sa ,,Naftagasom”  u Elemiru

U očekivano tvrdoj utakmici i sa dve ekipe koje se odlično poznaju, rezultat od 0:0 između fudbalera „Kikinde” i „Naftagasa” u Elemiru bio je donekle i očekivan. Izostali su golovi, što bi ovaj susret učinilo zanimljivijim i boljim ali crveno beli su se svakako vratili zadovoljni u svoj grad.

U 20. kolu Vojvođanske fudbalske lige istok, „Sloboda” u Novim Kozarcima savladala je fudbalere ŽAK-a rezultatom 5:1. Kovačević je u ovom meču bio strelac tri puta, Đorić dok je prvenac postigao Stpar. Kozarčani su žutim mravima poželeli da izbore opstanak, jer smatraju da takav klub to i zaslužuje. Fudbaleri ruskoselske „Crvene zvezde” izgubili su na svom terenu u derbiju 20. kola od gostujuće „Kozare” iz Bnaatskog Velikog Sela sa 0:2. Strelac u ovom meču bio je Tomić, dok je drug pogodak postignut iz autogola.

U 20. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin nakovački „Polet” slavio je kod „Radničkog 1911” u Jaši Tomiću sa 2:4., dok je u komšijskom derbiju „Napredak” u Banatskoj Topoli bio bolji od mokrinskog „Delije” sa 3:2.

U 21. kolu Super B lige, rukometaši „Kikinde Grindex” pobedili su „Lavove” u Bačkoj Palanci rezultatom 33:35 i nalaze se na drugom mestu na tabeli sa 33 boda, koliko ima i aktuelni lider a to je „Kolubara”. Devojke su ponovo izgubile pred domaćom publikom od „Metalca 2015” iz Valjeva sa 26:31. Odbojkaši „Kikinde” u pretposlednjoj utakmici trećeg ranga pobedili su „Stražilovo” iz Sremskih Karlovaca u „Jezeru” sa 3:1 u setovima. U stepenu doigravanja Druge košarkaške lige Vojvodine za plasman od petog do osmog mesta, tim „Velike Kikinde” kao domaćin, savladao je subotički „Subak” sa 81:64, dok će košarkaši novokozaračke „Slobode” sutra gostovati „Sivcu”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena