Yunet
 

Sport

Za vikend tri zanimljiva komšijska derbija

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 29. mart 2024. •

Za vikend tri zanimljiva komšijska derbija

U okviru 20. kola Srpske lige Vojvodina, fudbaleri „Kikinde” imaće priliku da se sutra, sa početkom u 15 sati, sastanu na terenu sa ekipom „Naftagasa”. Utakmica će se odigrati u Elemiru, obećavajući uzbudljivo sportsko popodne ljubiteljima fudbala. Očekuje se zanimljiv duel dva tima koja teže pobedi i boljem plasmanu na tabeli.

U 20. kolu Vojvođanske fudbalske lige istok očekuju nas dva zanimljiva komšijska derbija. U prvom, novokozaračka „ Sloboda” na svom terenu sutra od 15 sati dočekuje fudbalere ŽAK-a, dok će „Crvena zvezda” u Ruskom Selu dan kasnije, odnosno u nedelju sa početkom od 16 sati dočekati „ Kozaru” iz Banatskog Velikog Sela. U 20. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin nakovački „Polet” odigraće kod „Radničkog 1911” u Jaši Tomiću, dok će se u komšijskom derbiju sastati „Delija” i „Napredak” u Banatskoj Topoli. Utakmice u ovom rangu takmičenja počinju od 16 sati.

U 21. kolu Super B lige, rukometaši „Kikinde Grindex” u nedelju 31. marta sa početkom od 17 sati i 30 minuta odigraće sa „Lavovima” u Bačkoj Palanci, dok će devojke istog dana od 15 sati na domaćem terenu odigrati sa „Metalcem 2015” iz Valjeva. U 13. kolu Prve A lige vaterpolisti ŽAK-a naredne subote, 6. aprila putuju u Suboticu na megdan domaćem „Spartak patentu”, timu sa dna tabele. Odbojkaši „Kikinde” u pretposlednjoj utakmici trećeg ranga sutra od 17 sati u „Jezeru” čekaju „Stražilovo” iz Sremskih Karlovaca, dok će u poslednjem kolu četvrtog stepena takmičenja odbojkašice „Kikinde” kod „Štrand Voleja”, a seniorke „Kikinde 0230” kod „Kleka”. U stepenu doigravanja Druge košarkaške lige Vojvodine za plasman od petog do osmog mesta, tim „Velike Kikinde” ovog vikenda naći će se u ulozi domaćina subotičkom „Subaku”, dok će košarkaši novokozaračke „Slobode” gostovati „Sivcu”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena