Yunet
 

Sport

Za vikend nas očekuje zanimljiv komšijski derbi

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 22. mart 2024. •

Za vikend nas očekuje zanimljiv komšijski derbi

Nakon četiri odigrane utakmice koje su okončane bez golova, rezultatom 0:0 fudbaleri „ Kikinde” sutra dobijaju novu šansu da zablistaju i ostvare pobedu na domaćem terenu u duelu sa ekipom „ Hajduka 1912” iz Kule. Meč je zakazan za 15 sati.

U 19. kolu Vojvođanske fudbalske lige istok ovog vikenda očekuje nas zanimljiv komšijski derbi u kom će fudbaleri ŽAK-a dočekati ruskoselsku „ Crvenu zvezdu”. Tim „Slobode” iz Novih Kozaraca gostuje kod „Budućnosti” u Srpskoj Crnji, dok će se fudbaleri „Kozare” naći u ulozi domaćina „Jedinstvu” iz Banatskog Karađorđeva. Sve vikend utakmice u ovom rangu takmičenja startuju od 15 sati.

Stigli smo i do Područne fudbalske lige Zrenjanin. U 19. kolu, nakovački „ Polet” je slobodan, a „Delija” u Mokrinu dočekuje „Vojvodinu” iz Novog Miloševa. Fudbaleri „Napretka” iz Banatske Topole gostuju „Crvenoj zvezdi” u Vojvoda Stepi. Sve vikend utakmice u ovom rangu takmičenja počinju od 15 sati i 30 minuta.

Nakon kratkog predaha, rukometaši „Kikinde Grindeks” vratili su se prvenstvenim obavezama i u 19. kolu Super B lige remizirali sa beogradskim „Lavovima” rezultatom 19:19. U narednom 20. kolu koje se igra u sredu 27. marta tim Vladimira Cvijana dočekuje Inđiju. Rukometašice „Kikinde” sutra od 17 sati i 30 minuta odigraće sa „Rumom” u istoimernom mestu. Nakon poraza u prethodnom, 12. kolu Prve A lige, vaterpolisti ŽAK-a sutra od 19 sati u „Jezeru” odigraće sa „Beogradom”. U 19. kolu Druge savezne odbojkaške lige, odbojkaši „Kikinde” u nedelju od 17 sati odigraće sa „Slovenom” u Rumi. Seniorke „Kikinde” u 13. kolu Prve vojvođanske lige sutra od 13 sati u sali OŠ „Jovan Popović” u našem gradu sastaće se sa „Panonijom 2” iz Bačke Palanke, dok će odbojkašice „Kikinde 0230” dan kasnije, odnosno u nedelju 24. marta sa početkom od 15 sati dočekati zdrenjaninski „Bagljaš 023”. U poslednjem kolu Superlige Srbije, kuglašice „Kike 0230” odigraće sa novosadskom „Bačkom” na kuglani u Novom Bečeju. Počinje plej off faza za oba košarkaška kluba sa područja našeg grada – u prvoj utakmici, košarkaši „Velike Kikinde” igraju na strani u Rumenci, dok će košarkaši novokozaračke „Slobode” u nedelju od 18 sati odigrati sa „Crvenkom”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena