Yunet
 

Sport

„Dinamo” pokazao klasu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 16. mart 2023. •

„Dinamo”  pokazao klasu

U 19. kolu Arkus Super rukometne lige Srbije rukometaši „Kikinde Grindex poraženi su od gostujućeg „Dinama” iz Pančeva sa 31:28 koji je opravdao ulogu favorita u ovom meču.

Uprkos pruženom otporu, rukometaši „Kikinde Grindex” poraženi su u 19. kolu Arkus Super rukometne lige Srbije od gostujućeg „Dinama” iz Pančeva koji je nad našim superligašima slavio sa svega tri gola razlike, odnosno rezultatom 31:28. „Kikinda Grindex” je tokom celog meča pokazala veliku borbenost i želju za pobedom. Iako su bili u zaostatku tokom jednog dela utakmice, nisu se predavali i uspeli su da se vrate u igru. Međutim, nedovoljna koncentracija i nekoliko promašaja u ključnim momentima koštali su ih pobede.

Za igrača utakmice proglašen je Obrad Ivezić, iz redova gostiju. Najefikasniji za Kikindu bio je Simo Šijan koji je postigao sedam golova, četiri puta precizni bili su Aleksandar Stojanović, Milan Lisica i kapiten Stanimir Komarek. Dušan Ilijin tri puta se upisao u listu strelaca, dva je dodao Nikola Vrgović, a još po jedan Đorđe Kukić, Miloš Bosančić, Luka Panić i Zlatko Rakić. Rukometaši ,,Kikinde Grindex“ i dalje se nalaze na opasnoj crvenoj, 11. poziciji na tabeli.

Foto: ARKUS liga

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena