Yunet
 

Sport

Kikinda slavi svoje najtrofejnije strelce

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 15. mart 2023. •

Kikinda slavi svoje najtrofejnije strelce

Brankica Zarić i Duško Petrov, najtrofejniji kikindski strelci ostvarali su sjajne rezultate na Evropskom prvenstvu u Talinu. U ekipnoj konkurenciji u kategoriji vazdušni pištolj, Brankica i Duško su uspeli da se izbore za srebro i bronzu, što je veliki uspeh za srpski streljački sport. Tim povodom, gradonačelnik Nikola Lukač je ugostio ove izvanredne sportiste u svom kabinetu, gde im je čestitao na sjajnom rezultatu i izrazio podršku za njihove buduće sportske podvige.

Brankica Zarić i Duško Petrov su najtrofejniji kikindski strelci, koji su se vratili iz Talina sa srebrnom i bronzanom medaljom u ekipnoj konkurenciji u kategoriji vazdušni pištolj. Ovo je veliki uspeh ne samo za ove izvanredne sportiste, već i za kompletan srpski streljački sport.

Ovim povodom, gradonačelnik Nikola Lukač ugostio je u svom kabinetu Brankicu i Duška i čestitajući im je na njihovim sportskim podvizima, naglasio da su oni ponos celog grada i da će njihov uspeh sugurno motivisati sve mlade ljude da se bave sportom i da rade na ostvarivanju svojih snova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena