Yunet
 

Sport

Fudbaleri ,,Kikinde” slavili na Gradskom stadionu, velikoselska ,,Kozara” ubedljiva nad Železničarima

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 12. septembar 2022. •

Fudbaleri ,,Kikinde” slavili na Gradskom stadionu, velikoselska ,,Kozara” ubedljiva nad Železničarima

Fudbaleri ,,Kikinde” slavili su u petom kolu Vojvođanske fudbalske lige istok na Gradskom stadionu nad ekipom ,,Borca” iz Starčeva sa 3:0. U listu strelaca za ,,crveno bele” se najpre u 52. minutu upisao kapiten Nebojša Đukić, koji je potom i uvećao vođstvo za svoju ekipu u 74. minutu. Iako su imali još šansi, odlučujući pogodak u samoj završnici utakmice, 93. minutu ipak postiže Petar Bajić. Sa novom pobedom, i sa 12 bodova, tim sa Gradskog stadiona sada se nalazi na drugom mestu na tabeli. U lokalnom derbiju, velikoselska ,,Kozara” deklasirala je ekipu ,,ŽAK”-a iz Kikinde sa ubedljivih 3:0. Nikola Jovandić, Milan Bunić i Ilija Erdeljan bili su strelci ovog meča za domaćine. ,,Sloboda” iz Novih Kozaraca odigrala je bez golova u Perlezu sa domaćom ,,Vojvodinom 1928″, dok je ruskoselska ,,Crvena zvezda” bila bolja na svom terenu od ,,Omladinca FAM” iz Botoša sa 2:1.

,,Delija” iz Mokrina doživeo je novi poraz na domaćem terenu u 5. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin. Gostujuća ekipa ,,Radničkog 1911″ iz Jaše Tomića pobedila je Mokrinčane sa 3:0. S druge strane, fudbaleri nakovačkog ,,Poleta” vratili su se iz Srpske Crnje sa jednim osvojenim bodom, budući da su u tom mestu remizirali sa liderom na tabeli, ekipom ,,Budućnosti” rezultatom 2:2.

Kuglašice ,,Kike 0230″ ostvarile su ubedljivu pobedu na samom početku Super lige Srbije. U kuglani u Novom Bečeju savladale su gošće iz Jagodine sa 7:1 i 261 čunjem razlike. U utakmici se posebno istakla Snežana Šibul, koja je oborila 575 čunjeva. Prva pobeda na startu prvenstva našim sugrađankama sasvim izvesno daće dodatnu motivaciju i vetar u leđa u nastavku takmičenja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad