Yunet
 

Sport

MRK “Kikinda Grindex” ne posustaje u cilju da navijačima pruži utakmice za uživanje

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 11. april 2022. •

MRK “Kikinda Grindex” ne posustaje u cilju da navijačima pruži utakmice za uživanje

Nije bilo većih sportskih iznenađenja kada su u pitanju sportski susreti odigrani tokom vikenda. Još jedan poraz za OFK Kikindu i još jedna pobeda za MRK “Kikinda Grindex”.

Photo Credit: Zvanična Facebook stranica OFK Kikinda

U 21. kolu Vojvođanske lige Istok “Sloboda” je slavila u protiv „BAK-a“ iz Bele Crkve (3:1). Velikoselska Kozara izgubila je u Perlezuod Vojvodine 1928 (1:0). Ruskoselska Crvena Zvezda je u Banatskom Karlovcu izgubila od tamošnjeg Proletera (2:0). U 21. kolu Područne fudbalske lige, lider ŽAK je očekivano na stadionu Vašarište pobedio Banat iz Čente (1:0). Delija iz Mokrina je sa 3:0 poražen od zrenjaninskog ŽFK Banat. Bašaidska Vojvodina na domaćem terenu pobedila je 3:1 ASK iz Aradca, a Nakovački Polet je u gostima ekipi Mladost u Banatskom Desotovcu upisao nove bodove pobedom 1:0.

Rukometaši “Kikinde Grindeks” su u petak ponovo slavili, ovog puta protiv Sivca. Rezultat susreta bio je 27:19, a do kraja prvenstva je svega 4 kola. Već je blizu izvestan povratak naših momaka u ARKUS ligu Srbije.

Photo Credit: Zvanična Facebook stranica MRK Grindex Kikinda

Rukometašice „Kikinde“ bile su slobodne proteklog vikenda a narednog putuju u Petrovaradin.

Odbojkaši Kikinde u Drugoj ligi „Sever” upisali su nove bodove u susretu sa Bavaništem. Utakmica je završena rezutlatom 3:0 u korist Kikinđana. Odbojkašice “Kikinde 0230” su u poslednjem kolu posle pobede u prvom setu i dobre borbe na krajuporažene od novosadskog Štrand volej tima (3:1).

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad