Yunet
 

Sport

Nenad Kovačević Piksi ne predvodi više OFK Kikindu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 21. mart 2022. •

Nenad Kovačević Piksi ne predvodi više OFK Kikindu

Nenad Kovačević Piksi, nakon 8 meseci, neće više voditi OFK Kikindu. U klubu ističu da su se sa Kovačevićem rastali prijateljski, a tim će ubuduće voditi Jevto Jarčević. Evo i pregleda ostalih susreta.

U 18. kolu Srpske lige Vojvodine fudbaleri OFK Kikinde upisali su još jedan poraz ovog puta u Bačkoj Palanci sa ekipom “Stari grad”. Krajnji rezultat susreta je 2:1 za domaćina, a nakon šestog poraza u nizu, trener Nenad Kovačević više neće predvoditi naš gradski klub. Trenerska pozicija ponovo je poverena Jevti Jarčeviću.

Velikoselska “Kozara” i “Begej” iz Žitišta igrali su bez golova u 18. kolu Vojvođanske lige Istok. “Crvena zvezda” iz Ruskog Sela poražena je od strane Naftagasa iz Elemira 0:2. Poraz beleži i “Sloboda” iz Novih Kozaraca u Banatskom Karađorđevu gde je od tamošnjeg “Jedinstva” izgubila rezultatom 5:1.

U Područnoj fudbalskoj ligi “ŽAK” je na domaćem terenu sa 5:0 slavio u utakmici protiv “Krajine” iz Krajišnika. “Delija” i “Mladost” iz Banatskog Despotovca igrali su bez golova. Bašaidska “Vojvodina” izgubila je 2:1 u Čenti od tamošnjeg “Banata”, a “Polet” iz Nakova je u Novom Miloševupobedio “Vojvodinu”1:0.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena