Yunet
 

Sport

Bogat sportski vikend

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 18. mart 2022. •

Bogat sportski vikend

U 18. kolu Srpske lige Vojvodine fudbaleri Kikinde putuju u Bačku Palanku gde ih dočekuje ekipa Stari grad. Obe ekipe na tabeli imaju po 16 bodova, a Stari grad je na 12. poziciji, dok je Kikinda jedno mesto ispod.I u Vojvođansoj ligi Istok igra se 18. kolo, a velikoselska Kozara sutra u 15 sati pred domaćom publikom igra protiv Begeja iz Žitišta. Kod kuće u nedelju u isto vreme Crvena zvezda iz Ruskog Sela dočekuje Naftagas iz Elemira. Sloboda iz Novih Kozaraca odlazi u Banatsko Karađorđevu na megdan Jedinstvu. Sloboda je 4. sa 33 boda, Crvena zvezda je 7. sa 25, a Kozara je 11. sa 19 bodova.

U Područnoj fudbalskoj ligi u 18. kolu ŽAK na stadionu Vašarište u nedelju u 15 sati domaćin je Krajini iz Krajišnika. Delija iz Mokrina u subotu u isto vreme dočekuje Mladost iz Banatskog Despotovca. Bašaidska Vojvodina putuje u Čentu gde igra sa Banatom, a Polet iz Nakova u Novo Miloševo gde se sastaje sa Vojvodinom. Sa 38 bodova ŽAK je na liderskoj poziciji, Polet je treći sa 33, Delija je osmi sa 21, a Vojvodina je poslednja sa svega 9 bodova.Rukometaši “Kikinde Grindex” imaju dvonedeljnu pauzu, a rukometašice “Kikinde” sutra u 18 sati u SC “Jezero” dočekuju “Radnički” iz Beograda.

Odbojkaši “Kikinde” u 19. kolu Druge lige Sever igraju protiv “Mladosti” u Bačkom Petrovcu. Odbojkašice kluba “Kikinda 0230” u nedelju u 20 sati u hali “Jezera” dočekuju pančevački klub “odbojka 013”.U Prvoj regionalnoj ligi Sever košarkaši “Velike Kikinde” u nedelju u 17 časova domaćini su Futogu. Košarkašice “Kikinde” putuju u Titel gde ih dočekuje istoimena ekipa.Vaterpolisti ŽAK-a tri kola pre kraja Prve “B” lige odlaze u Beograd gde ih očekuje ekipa “Dorćol”. Na tabeli Kikinđani su drugi sa 33 boda

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena