Yunet
 

Sport

Maksimalan učinak klubova sa teritorije grada, rukometaši jesenji prvaci

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 29. novembar 2021. •

Maksimalan učinak klubova sa teritorije grada, rukometaši jesenji prvaci

Rukometaši “Kikinde Grindex” u pretposlednjem, 10., kolu jesenjeg prvenstva Super B lige u hali SC “Jezero” ostvarili su još jednu pobedu. Rezultatom 30:15 slavili su protiv ekipe Apatin. Naši rukometaši nemaju nijedan poraz i prvi su na tabeli i iako im sledi još utakmica protiv Uba prvi deo prvenstva završiće kao jesenji prvaci.

Rukometašice “Kikinde” takođe su pred domaćom publikom pobedile Pirot. Rezultat je bio 43:19 za domaći tim i one su lideri na tabeli bez ijednog poraza u dosadašnjoj polusezoni. Do kraja ih očekuju još dva kola.

Odbojkaši “Kikinde”u 7. kolu Druge lige grupa “Sever” sa 3:2 u setovima slavili su u Sremskoj Mitrovici u meču sa “Sremom”. Kikinđani su potvrdili kvalitet jer se i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli bez ijednog poraza.

Odbojkašice “Kikinde 0230” u 7. kolu Druge republičke lige -Sever u hali “Jezero” savladale su rezultatom 3:0 u setovima poslednjeplasiranu ekipu iz Rume. Kikinđanke nalaze na pretposlednjem 11. mestu.

Vaterpolisti ŽAK-a naredni meč igraju 4. decembra. U 6. kolu na bazenu SC “Jezero” dočekuju beogradski “Dorćol”. Kikindski vaterpolisti sa 12 bodova drugi su na tabeli.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena