Yunet
 

Sport

OFK Kikinda izgubila od ekipe Vršca, očekivano ali ne na ovaj način

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 15. novembar 2021. •

OFK Kikinda izgubila od ekipe Vršca, očekivano ali ne na ovaj način

OFK Kikinda nije uspela da na domaćem terenu savlada znatno jaču ekipu Vršca.

Momci sa gradskog stadiona igrali su težak meč u subotu sa ekipom Vršca na domaem terenu. Već u prvom poluvremenu zabeležen je rezultat 0.2 u korist gostujućeg tima, da bi krajnji rezultat bio 1:4, a gol za domaći tim iz penala postigao je Stevan Zeljković u 83 minutu. Rezultat je donekle I očekivan jer se radi o suparniku koji je na drugom mestu tabele Srpske lige Vojvodina, dok se nakon ove utakmice kikindski tim sa desetog spustio stepenik niže. Iako u upravi kluba nisu želeli da komentarišu, ali zato revoltirana publika to nije propustila, za deo ovog rezultata svakako je zaslužni sudisjki tim.

Pa nije to moje da komentarišem. Ljudi rade svoj posao, ja radim svoj. To bi neko drugi trebalo da rešava”, kaže Nenad Kovačević, šef stručnog štaba OFK “Kikinda” i dodaje “Oni jesu bili favoriti, iskreno koliko god da su kvalitetniji nisam očekivao baš ovakav rezultat, opet smo napravili taj neki raskorak, nikako da uhvatimo taj svoj neki ritam, ali imamo još jedno kolo, sve od sebe, i onda ćemo sve lakše. Idemo u Zrenjanin po bodove, liga je takva izjednačena. Malo sam razočaran ovim rezultatom i ponašanjem ponekih pojedinaca, ali kao što sam rekao, nema ni vremena za kukanje, za tugovanje, idemo u Zrenjanin poslednji atomi snage da se daju i onda ćemo sve lakše, zaključuje Kovačević.

Do kraja jesenjeg dela prvestva ostala je još jedna utakmica koju OFK Kikinda igra u gostima komšijama u Zrenjaninu, odnosno tamošnjem timu Radnički gde se svakako očekuje dobar završetak jesenjeg dela prvestva. Nakon toga, naredno 16.kolo igra se na proleće, tačnije 5.marta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad