Yunet
 

Sport

Najjači utisak sportskog vikenda iza nas ponovo ostavili rukometaši i rukometašice

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 2. novembar 2021. •

Najjači utisak sportskog vikenda iza nas ponovo ostavili rukometaši i rukometašice

FUDBAL: Utakmica OFK „Kikinde“ i „Teksilca“ iz Odžaka završena je rezultatom 1:1. Nakopn što su gosti prvi gol dali u 22 minutu, kapiten OFK Kikinde Nebojša Đukić uzvratio im je golom u 76.minutu igre. Tek u nastavku jesenjeg dela prvenstva Srpske lige Vojvodina, momke sa gradskog stadiona očekuju teške utakmice. Sledeća je sa Feniksom 1995 iz Stare Pazove, a onda i sa timom iz Vršca, ekipama koje se nadaju prelasku u viši rang takmičenja.

U Vojvođanskoj ligi Istok,neočekivano, „Sloboda“ iz Novih Kozaracapred domaćom publikom nije uspela da savlada „Mladost“ iz Omoljice. Utakmica je odigrana bez golova, a u upravi tima to vide kao zasićenje nakon četiri izuzetno dobro odigrana kola. „Sloboda“ svakako očekuje da bude jesenji šampion lige ali je i najozbiljniji pretendent na Srpsku ligu u narednoj sezoni.

Fudbaleri“Kozare“ iz Banatskog Velikog Sela su u Plandištu sa Slogom igrali nerešeno (1:1). Dve „Crvene zvezde“ u Vojvode Stepi igrali su bez golova.

Mokrinčani beleže 4 pobedu ovog puta protiv „Vojvodine“ iz Novog Miloševa. Iako stanje na tabeli Područne fudbalske lige Zrenjanin za njih ostaje nepromenjeno, kako je Vojvodina bolje rangiran tim, postignut rezultat je uspeh za mokrinski tim.

Lider na tabeli Polet iz Nakova dočekao je na domaćem terenu Budućnost iz Srpske Crnje i savladao ih rezultatom 4-0. , ovim rezultatom nastavili su siguran pohod ka jesenjoj tituli. „ŽAK“ je ubedljivo savladao „Mladosti“ u Lukićevu (6:2). Komšijski susret „Rusande“ i „Vojvodine“ iz Bašaida odigran u Melecima završen je pobedom Melenačkog tima 4:0.

U najnižem rangu takmičenja, „Napredak“ iz Banatske Topole je u 9.kolu Međuopštinske lige Kikinda Žitišteupisao pobedu protiv „Rohama“ iz Srpske Crnje(3:1)

RUKOMET: 31:21 reziltat je utakmice kikindskog rukometnog kluba „Grindex“ i Sivca 69, drugoplasirana ekipe Supšer B lige.Ovaj susret definitifno je rešio pitanje jesenjeg prvaka. Slede dve nedelje pauze u prvenstvu, nakon čega se kikinđani sastaju sa Kolubarom, gde očekuju ubedljivu pobedu.

Da nižu pobede nastavile su i rukometašice Kikinde. Na domaćem terenu ubedljivo su savladale devojke iz Prijepolja. Krajni rezutat susreta bio je 34:22. i devojke odmaraju do 13.novembra kada ih očekuje susret sa Petrovaradinom.

FUDBAL PREGLED REZULTATA

SRPSKA LIGA VOJVODINA 12.KOLO

OFK KIKINDA :TEKSTILAC (ODŽACI)1:1

VOJVOĐANSKA LIGA ISTOK 12.KOLO

SLOBODA (NOVI KOZARCI): MLADOST (OMOLJICA) 0:0

SLOGA (PLANDIŠTE): KOZARA (BANATSKO VELIKO SELO) 1:1

CRVENA ZVEZDA (VOJVODE STEPA) :CRVENA ZVEZDA (RUSKO SELO) 0:0

PODRUČNA FUDBALSKA LIGA ZRENJANIN 12.KOLO

VOJVODINA (NOVO MILOŠEVO) : DELIJA(MOKRIN) 3:4

POLET (NAKOVO) : BUDUĆNOST (SRPSKA CRNJA) 4:0

MLADOST (LUKIĆEVO) : ŽAK (KIKINDA) 2:6

RUSANDA (MELENCI) : VOJVODINA (BAŠAID) 4:0

MEĐUOPŠTINSKA LIGA KIKINDA ŽITIŠTE 9.KOLO

NAPREDAK (BT) : ROHAM (NOVA CRNJA) 3:1

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena