Yunet
 

Sport

Komšijski derbi između ruskoselske Crvene zvezde i velikoselske Kozare u nedelju u 15 sati

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 8. oktobar 2021. •

Komšijski derbi između ruskoselske Crvene zvezde i velikoselske Kozare u nedelju u 15 sati

U 9. kolu Srpske lige Vojvodina OFK Kikindaodlazi u Nove Banovce gde ih dočekuje ekipa Omladimac FAM. Na tabeli tim sa Gradskog stadiona zauzima 9.poziciju sa 12bodova.

U Vojvođanskoj ligi Istok ruskoselska Crvena zvezda u nedelju u 15 sati u komšijskom derbiju dočekuje Kozaru iz Banatskog Velikog Sela . Fudbaleri Slobode iz Novih Kozaracasutra u 15 sati domaćini su Borcu iz Starčeva. Sa 17 bodova Sloboda je na 3. mestu, Crvena zvezda je 9. sa 10, a Kozara je na 11. mestu sa 9bodova.

I u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin igrase 9. kolo. ŽAK sutra u 15 sati dočekuje ekipu ASK iz Aradca.Delijaiz Mokrina odlazi u Srpsku Crnju na megdan Budućnosti. Nakovački Polet se sa Banatom sastaje u Zrenjaninu.Vojvodinaiz Bašaida sutra u 15 sati domaćin je Mladsoti iz Lukićeva. Na tabeli Polet je sa 22boda na liderskoj poziciji, drugoplasirani jeŽAK sa 19, Delija je 10.sa 10, a Vojvodina je 14. sa šestbodova.

Rukometaši „Kikinde Grindex“ u 3. kolu Super B lige putuju u Vrbas gde se sastaju sa istoimenom ekipom. Nakon dva kola prvi su na tabeli sa četiri boda. Rukometašice „Kikinde“ novu utakmicu igraju za dve nedelje kada na domaćem terenu dočekuju ekipu iz Zaječara. Na tabeli su druge sa tri boda.

Prvenstvenu utakmicu KK „Velika Kikinda“ započeo je protekle nedelje u Prvoj srpskoj ligi. Kikinđani su u Srborani poraženi od istoimene ekipe rezultatom 109:77. Sutra u SC „Jezero“ domaćini su ekipi „Srem“ iz Sremske Mitrovice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena