Yunet
 

Sport

Rukometaši i rukometašice i u narednom kolu očekuju pobede

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 27. septembar 2021. •

Rukometaši i rukometašice i u narednom kolu očekuju pobede

U7. kolu Srpske lige Vojvodina OFK Kikinda na svom terenu poražena je rezultatom 4:0 od OFK Bečej. Po završetku utakmice trener Nenad Kovačević čestitao je na pobedi prvoplasiranoj ekipi i dodao da treba psihološki vratiti njegovu ekipu u igru. Na tabeli tim sa Gradskog stadiona zauzima 9.poziciju sa 9 bodova.

U Vojvođanskoj ligi Istok ruskoselska Crvena zvezda je u Idvoruigrala nerešeno 1:1 sa ekipom Polet. I Kozara iz Banatskog Velikog Sela u gostima je remizirala rezultatom 0:0 sa ekipom Proleter iz Banatskog Karlovca. Jedino su fudbaleri Slobode iz Novih Kozaraca na svom terenu sa 2:0 savladali Jedinstvo iz Vlajkovca. Sa 17 bodova Sloboda je na 3. mestu, Crvena zvezda je 7. sa 10, a Kozara je na 11. mestu sa šest bodova.

I u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin odigrano je7. kolo. ŽAK je kao domaćin sa 2:0 slavio protiv Borca iz Aleksandrova. Delija iz Mokrina izgubio je rezultatom 2:0 u Krajišnikuod Krajine. Nakovački Polet u Melencima sa 3:2 savladao je Rusandu. Vojvodina iz Bašaida kao domaćin slavila je rezultatom 9:0 protiv Radničkog iz Sutjeske.

Na tabeli Polet je sa 19 bodovaje na liderskoj poziciji, koliko ima i drugoplasirani ŽAK, Delija je 13sa 7, a Vojvodina je 14 sa šest boda.

Počela je i prvenstvena trka za rukometaše i rukometašice. Rukometaši „Kikinde Grindex“ u SC „Jezero“ u derbiju sezone sa 24:21 slavili su protiv „Smedereva“. Najbolji na terenu bio je golman domaćih Marko Gaćinović. I u narednom kolu rukometaši igraju na svom terenu, dočekuju beogradski „Voždovac“.

I rukometašice „Kikinde“ pred domaćom publikom sa 30:19 slavile su protiv ekipe “Topličanin” iz Prokuplja. U 2. kolu Super B lige očekuje ih komšijski derbi jer putuju u Adu gde se sastaju sa ekipom „Halas Jožef“. Za najbolju igračicu utakmice proglašema je golman Snežana Radović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad