Yunet
 

Sport

Za vikend 3. kolo fudbalskog prvenstva

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 27. avgust 2021. •

Za vikend 3. kolo fudbalskog prvenstva

U 3. kolu Srpske lige Vojvodina OFK Kikinda sutra (subota) u 16.30 sati na Gradskom stadionu dočekuje Stari grad iz Bačke Palanke.Iako su gosti u prva dva kola doživeli poraze neophodna je oprezna igra, saopštio je trener Nenad Kovačević pred predstojeću utakmicu. Posle dva kola klub sa Gradskog stadiona nalazi se na četvrtom mestu sa šest bodova koliko imaju i ostale prve tri ekipe.

U Vojvođanskoj ligi Istok u 3. kolu Sloboda iz Novih Kozaraca takođe sutra u 16.30 domaćin je ekipi Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva. Kozara iz Banatskog Velikog Sela putuje u Žitište na megdan Begeju. Ruskoselska Crvena zvezda takođe igra u gostima protiv Naftagasa iz Elemira. Na tabeli Sloboda iz Novih Kozaraca je sa šest bodova na drugom mestu, Crvena zvezda iz Ruskog sela je osma sa tri,a Kozara iz Banatskog Velikog Sela je na poslednjem, 16. mestu, bez bodova.

U Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin u 3. kolu kikindski ŽAK putuje u Krajinu gde ih dočekuje Krajišnik. Bašaidska Vojvodina u nedelju u 17 časova dočekujeBanat iz Čente. Nakovački Polet u nedelju u 17 sati domaćin je Vojvodini iz Novog Miloševa, a mokrinski Delija odlazi u Banatski Despotovac gde igra sa ekipom Mladost. Na tabeli Polet je na drugom, a ŽAK je na trećem mestu sa po šest bodova, Delija je 10. sa tri, a Vojvodina je na 15., pretposlednjem, mestu bez bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad