Yunet
 

Sport

Kikindski rukometaši igraju odlučujuću utakmicu za opstanak u ligi

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 16. april 2021. •

Kikindski rukometaši igraju odlučujuću utakmicu za opstanak u ligi

U 29. kolu Srpske lige – Vojvodina „Sloboda“ izNovih Kozaraca sutra u 16 sati i 30 minuta dočekuje „Slogu“ iz Čonoplje.„Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela odlazi Staru Pazovu gde igra sa „Jedinstvom“ . „Kozara“ je na 17. mestu sa 25, dok je „Sloboda“ sa 22boda na 18 mestu.

U Vojvođanskoj ligi -Istok u25. kolu “Kikinda 1909“ putuje u Žitište gde ih očekuje „Begej“ . ŽAK u nedelju u 16 sati i 30 minuta na stadionu Vašarište domaćin je „Jedinstvu“ iz Banatskog Karađorđeva“. OFK „Kikinda 1909“ sa 54bodom i dalje je na liderskoj poziciji, dok je ŽAK 14. sa 19bodova.

U Područnoj ligi – Zrenjanin na redu je 24. kolo. Ruskoselska “Crvena zvezda” u nedelju u 16 sati dočekuje “Rusandu” iz Melenaca.Nakovački “Polet” istog dana i u isto vreme domaćin je „Tamišu“ iz Farkaždina. I bašaidska “Vojvodina” u nedelju u 16 časova na svom terenu igra sa „Mladosti“ iz Banatskog Despotivca. “Delije” iz Mokrina putuje u Knićanin gde igra sa „Potisijem“. “Crvena zvezda” sa 58 bodovaprva je na tabeli, drugi je “Polet” sa 44, “Vojvodina” je 12. sa 28, a “Delija je na 9. mestu sa 31. bodom.

Rukometaši „Kikinde Grindex“ 11.koloplej aut fazetakmičenja ARKUS lige Srbije igraju sutra. U SC „Jezero“ u 18 sati domaćini su „Crvenoj zvezdi“ iz Beograda.Nalaze se na pretposlednjem mestu sa 7 bodova i ova pobeda im je neophodna kako bi opstali u ovoj ligi jer je do kraja prvenstva ostalo još tri kola. Rukometašice “Kikinde” slobodne su ovog vikenda.

Muški odbojkaški klub u Drugoj saveznoj ligi –Sever u 20. kolu u ponedeljakdočekuje „Proleter“ iz Zrenjanina, a već narednog dana očekuje ih zaostala utakmica sa trećom ekipom novosadske „Vojvodine“. U4. kolu plej ofa za popunu drugoligaškog ranga gradski derbi odbojkašica . Klub „KI 0230“ dočekuje „Kikindu“.

U 17. kolu Prve B lige vaterpolisti ŽAK-a u pretposlednjem kolu dočekuju drugoplasirani “Bečej”. Kikinđaniu poslednjem kolu igraju sa poslednjeplasiranim „Gočem“.

Košarkaši „Velike Kikinde“ u poslednjem koluplej-aut faze Prve muške regionalne lige Sever odlaze u Mačvansku Mitrovicu gde ih dočekuje ekipa „Podrinje“. Samo pobeda može da doprinese da ostanu u ovoj ligi. Košarkašice „Kikinde“ u 22. kolu Prve regionalne lige na parketu SC „Jezero“ ugošćuju novosadski „Proleter“ .

Kuglašice SU „Kika0230“ gostuju u Golubincima gde ih očekuje meč sa istoimenom ekipom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad