Yunet
 

Servisne informacije

Za praznik rada važiće izmenjeno radno vreme

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 29. april 2022. •

Za praznik rada važiće izmenjeno radno vreme

Radno vreme maloprodajnih objekata biće izmenjeno za predstojeći praznik rada. U nedelju, 1. maja jedino će prodavnice „Univereksporta“ biti otvorene u prepodnevnoj smeni dok će svi ostali „Lidl“, „Idea“, „Maksi“ biti zatvoreni za potrošače. Već u ponedeljak sve prodavnice radiće uobičajeno.

Kovid ambulanta u Svetosavskoj 53 1., 2. i 3. maja radi od 8 d 18 časova. Tokom praznika za sve ostale pacijente dežurna je ambulanta u Svetosavskoj 53. Dečiji dispanzer tokom prazničnih dana radi od 9 do 17 sati. Apoteka u Bloku GA 4 biće otvorena non stop.

Uslužni centar neće raditi samo u ponedeljak. Nijedna pošta neće raditi 1. i 2. maja, a 3. maja od 8 do 14 sati dežura glavna pošta.

Na Autobuskoj stanici tokom provomajskog praznika autobusi će u međugradskom i prigradskom saobraćaju putnike prevoziti po prazničnom redu vožnje. Šalter će biti otvoren od 12 do 17 sati.

Iz Kompanije FCC obaveštavaju korisnike da će se komunalni otpad odnositi po redovnom rasporedu. Parking se neće naplaćivati tokom neradnih dana.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad