Yunet
 

Privreda

Kikinda na Sajmu investicija “Expo Real” u Minhenu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 11. oktobar 2021. •

Kikinda na Sajmu investicija “Expo Real” u Minhenu

Grad Kikinda će u naredna tri dana biti predstavljen na najvećem evropskom sajmu investicija „Expo Real“ u Minhenu. Naš grad se našao među 1159 izlagača iz 25 država sveta, gde sem domaćina Nemačke, između ostalih, učestvuju još i potencijalni investitori i investicione destinacije iz Austrije, Španije, Francuske, Rusije, SAD, Velike Britanije, Izraela, Finske, Italije…

Potencijalne kikindske investicije deo su jedinstvene investicione ponude Razvojne agencije Vojvodine gde ćemo biti promovisani zajedno sa gradovima Suboticom, Novim Sadom, Zrenjaninom, Somborom, Pančevom, Vršcem, Sremskom Mitrovicom i opštinama Bečej i Pećinci. „Expo Real“ je najveći sajam nekretnina i privrednih investicija u Evropi, koji pruža detaljan uvid u investicione ponude na evropskom tržištu. Izlagači i posetioci su menadžeri projekata, investitori i finansijeri, investicioni konsultanti, agenti, planeri… svi oni koji učestvuju u donošenju odluka za nove investicije i poslovna ulaganja.

Grad Kikinda u Minhenu nudi moguće investicije u svoje dve industrijske zone ukupne površine oko 27 hektara, zatim u izgradnju hotela, kao i SPA&Wellness kompleksa na Starom jezeru, ali traga i za investitorima koji su spremni da izgrade manji tržni centar ili retail park u našem gradu.

„Dobro poslovno okruženje, gradska uprava na usluzi investitorima, stručna radna snaga, duga industrijska tradicija, poslovanje i tržišna orijentacija prema zapadnoj Evropi, samo 10 km udaljena od EU, slobodna carinska zona, grad dobar izbor za porodični život i decu, u blizini velikih centara … sve je to Kikinda“ – moto je naše ovogodišnje ponude i promotivnih materijala koji su izrađeni za ovu priliku.

Nastup vojvođanskih gradova i opština je realizovan u okviru Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji su potpisali Pokrajinska vlada, gradovi Novi Sad, Pančevo, Sombor, Subotica, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vršac, Kikinda, opština Pećinci, Privredna komora Vojvodine, kao i Razvojna agencije Vojvodine.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena