Yunet
 

Politika

GrO SNS Kikinda dobio novu predsednicu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 14. mart 2023. •

GrO SNS Kikinda dobio novu predsednicu

Na izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kikinda, Stanislava Hrnjak jednogladno je izabrana za predsednicu gradskog odbora. U svom obraćanju prisutnima istakla je da je ponosna što se pozitivni rezultati rada SNS koja 10 godina vodi Kikindu vide na svakom koraku, da je Kikinda koja je od sivila, dugova i prazne kase, postala grad koji se razvija i raste.

Jednoglasna podrška Stanislavi Hrnjak pristigla je od svih 65 delegata na izbornoj skupštini koja je okupila brojne goste i članove Srpske napredne stranke. Među gostima su bili potpredsednik izvršnog odbora i član predsedništva Srpske napredne stranke Damir Zobenica, članovi izvršnog odbora Srđan Kružević i Đorđe Radinović, i Milenko Jovanov, narodni poslanik, šef poslaničkog kluba naprednjaka u parmalentu Srbije. Govoreći o teškim i izazovnim vremenima koji slede za Srbiju, uputio je poruku da je zajedništvo nešto čime napredjaci treba da se rukovode, ili će se celokupna opozicija okupiti u kratkom roku.

Za potpredsednike gradskog odboraizabrani su Nikola Lukač, Nikola Vojinović, Nina Petkov i Dragan Knežević. Gradski odbor SNS danas čini 4.512 članova, od tog broja većinasu žene i kako je nova predsednica napomenula, kikindski odbor se uvek borio za emancipaciju žena, a izborom prve žene predsednice od kako je stranka 2008. osnovana, taj pravac delovanja se nastavlja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena