Yunet
 

Politika

Jovanov razotkrio novi pokušaj laži Đilasovaca: Hej Marinika, partizani nisu mobilisali bebe

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 7. oktobar 2021. •

Jovanov razotkrio novi pokušaj laži Đilasovaca: Hej Marinika, partizani nisu mobilisali bebe

Nakon što se, tokom jučerašnjeg boravka u Kikindi, Marinika Tepić na društvenim mrežama pohvalila kako će “osloboditi Kikindu i Srbiju”, potpredsednik SNS Milenko Jovanov razotkrio je još jedan pokušaj obmane Đilasovaca.

Marinika Tepić se prilikom boravka u Kikindi slikala sa starijim gospodinom za koga tvrdi da je sa svojim saborcima 1944. godine oslobodio Kikindu. I ovo ne bi bilo ništa čudno, da zapravo taj stariji gospodin nije tast Zorana Mileševića,koji je u vreme oslobođenja Kikinde bio dvogodišnjak.

-Kao što je on sa svojim saborcima herojima oslobodio svoj grad na ovaj dan 6. oktobra 1944. oslobodićemo mi i Kikindu i Srbiju od partije i bratije koji je okupirali- napisala je Tepić na tviteru.

Da je reč o laži otkrio je Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke i poslanik u Narodnoj Skupštini, koji je duhovito reagovao na objavu Marinike Tepić.

Hej, Marinika Tepić, kao dvogodišnjak je oslobodio Kikindu? ‘Ajde što je tast Zorana Mileševića, pajtosa tvog gazde Dragana Đilasa, nego što je čovek rođen 1942. godine! Mislim jesu partizani uzimali decu, za bombaše itd, ali bebe stvarno nisu mobilisali – napisao je Jovanov.

Hej, @MarinikaTepic kao dvogodišnjak je oslobodio Kikindu???‍♂️

‘Ajde što je tast Zorana Mileševića, pajtosa tvog gazde @DraganDjilas , nego što je čovek rođen 1942. godine!

Msm jesu partizani uzimali decu, za bombaše itd; ali bebe stvarno nisu mobilisali ??‍♂️ https://t.co/nREEaw69Jr

— Milenko Jovanov (@MilenkoJovanov) October 6, 2021

I ova namera Đilasovaca da prikupe još koji politički poen očigledno je propala. Novi blam u Kikindi još jednom je potvrdio opravdanost retoričkog pitanja- Kako im uopšte bilo šta verovati?

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena