Yunet
 

Politika

Glišić i Šapić na sednici Okružnog odbora SNS u Kikindi

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 9. septembar 2021. •

Glišić i Šapić na sednici Okružnog odbora SNS u Kikindi

Sednica Okružnog odbora Srpske napredne stranke održana je u sredu u sali Narodnog pozorišta. Tim povodom Kikindu su posetili visoki funkcioneri stranke – predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić i potpredsednik Glavnog odbora Aleksandar Šapić, kao i koordinatori za Severnobanatski okrug Srđan Kružević, Goran Medaković i Đorđe Radinović.

Domaćin sastanka bio je Nikola Lukač, član Glavnog odbora i poverenik Gradskog odbora Kikinda, a prisutni brojni funkcioneri i članovi iz svih odbora u okrugu.

Na sednici je istaknuto da će početkom aprila biti održani predsednički i parlamentarni izbori, kao i gradski u Beogradu i lokalni u nekoliko opština i gradova. Samo konkretni rezultati opravdavaju poverenje građana, a predan rad, odgovornost, zalaganje i jedinstvo ostaju ključne smernice u politici SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem, poručeno je sa skupa.

U izjavi za TV Kikinda, Šapić je ukazao da će SNS izaći na sledeće izbore sa najjačom formacijom koju ima i da stranačke podele ne smeju biti razlog širenja netrpeljivosti i mržnje među našim narodom. Istakao je i da će kapitalni infrastrukturni projekti poput brze saobraćajnice Sombor-Kikinda značajno ubrzati razvoj ovog dela Srbije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena