Yunet
 

Politika

Jovanov: Srbija nije Multikom, a Đilas nasiljem neće na vlast

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 6. septembar 2021. •

Jovanov: Srbija nije Multikom, a Đilas nasiljem neće na vlast

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao je na izjave Dragana Đilasa koje se tiču predstojećih izbora u Srbiji.

-U pravu je Dragan Đilas kada kaže da će se naredni izbori ticati devetogodišnje vlasti predsednika Vučića i Srpske napredne stranke. Međutim, i na Đilasovu žalost, ticaće se i dvanaestogodišnje vlasti bivšeg režima, od čega je sam Đilas, na različitim pozicijama, u vlasti bio punih devet godina. Dakle, tri četvrtine. Bio bi on na vlasti i svih dvanaest, nego, svedoče ljudi iz tih krugova, tadašnji premijer Đinđić mu nije dao ni da se približi vlasti, a bio je raspoložen i da ga hapsi zbog nekih prevara i lažnog predstavljanja.

Kako god, narod će na narednim izborima imati priliku da uporedi rezultate rada. Šta je uradio Vučić, a šta Đilas i bivši režim. Koliko auto-puteva, škola, bolnica, domova zdravlja, mostova… Kolika je bila prosečna i minimalna zarada onda, a kolika je sada, kolika je bila nezaposlenost i slično- ukazuje Jovanov.

–Na Đilasovu žalost, kada se stvari postave u tu ravan, izbor će se svesti između posvećenog rada za Srbiju i lopovluka. Između napredovanja Srbije i napredovanja Đilasovih kompanija, jer jedino one napreduju kada je Đilas na vlasti. Zatim, između ekonomskog osnaživanja građana i Srbije kao države i ekonomskog osnaživanja Mauricijusa i sličnih egzotičnih ofšor zona.

Dakle, oko toga će narod da se izjašnjava, ukoliko hrabri Đilas ponovo ne bude junački pobegao sa megdana.

Najzad, i ako bude pobegao, neka zaboravi da će nasiljem osvajati vlast i sprečavati izbore. Srbija nije Multikom. I nikada neće ni biti- ističe potpredsednik Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Milenko Jovanov.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena