Yunet
 

Hronika

Sezona motorista ponovo otvorena sabraćajnom nesrećom sa smrtnim ishodom

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 19. april 2021. •

Sezona motorista ponovo otvorena sabraćajnom nesrećom sa smrtnim ishodom

Na uglu ulica Partizanska i Zmaj Jovine u subotu nakon 18 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio pedesetogodišnji sugrađanin.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu nakon 18 časova na uglu ulice Jovana Jovanovića Zmaja i Partizanske. Do nesreće je došlo kada je na vozilo marke citroen xsara piccaso koje se nakon zaustavljanju na znaku stop nastavilo kretati Partizanskom ulicom naleteo motocikl Suzuki iz pravca ulaska u grad kojim je upravljao pedesetogodišnji Milan Opačić iz Kikinde. Vozač motora je zadobio teške telesne povrede opasne po život i na putu za Klinički centar Vojvodine je preminuo. Automobilom je upravljala četrvdesetdvogodišnja žena a u vozilu je bilo trogodišnje dete u dečijem auto sedištu. Dete je nakon pregleda u kikindskoj bolnici otpušteno kući dok je sugađanka koja je upravljala vozilom prebačena na lečenje u Zrenjanin, jer je zadobila prelom kuka.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi a istraga će utvrditi detalje ove teške saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom ali je, najverovatnije, bar po navodima očevidaca uzrok ove tragedije nepoštovanje brzine kretanja motocikliste.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena