Yunet
 

Društvo

Kikindski bend ,,Feniks” sakupio više od 435 hiljada dinara za lečenje našeg malog sugrađanina

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 5. februar 2024. •

Kikindski bend ,,Feniks” sakupio više od 435 hiljada dinara za lečenje našeg malog sugrađanina

Sa tobom smo – nisi sam, važna je poruka koju su članovi kikindskog benda Feniks želeli da upute dečaku koji se bori sa karcinomom. Upravo iz tog razloga, uz pomoć lokalne samouprave, Kulturnog centra, OŠ Žarko Zrenjanin, Tehničkom školom i Udruženjem žena Orhideja iz Banatskog Velikog Sela mladi muzičari održali su koncert u kome su uživali svi ljubitelji starog, dobrog rokenrola ali i u onim stranim koje se i dalje slušaju.

– „ Na ideju da oformimo bend došli smo zato što smo želeli da probamo nešto novo, mnogo nas zna da svira, tako da smo uspeli da uklopimo sve zajedno. U pripremi je naša prva pesma, a u planu je da za nju snimimo i spot“, rekla nam je Andrea Bereng, vokal grupe ,,Feniks”

Na koncertu je sakupljeno 435. 310 dinara za obolelog dečaka, a događaju je ispred Gradske uprave prisustvovao i gradonačelnik Nikola Lukač koji se i obratio prisutnima.

– „ Stvarno hvala vama draga deco koja pokazujete svu ljubav, humanost i saosećanje za našeg malog sugrađanina. Siguran sam da će ova energija i zvuci ovih instrumenata, ali i glasovi vaši i podrška ove pune sale sati dati snage i njemu i njegovoj porodici da se izbori sa najvažnijom bitkom“, istakao je Lukač.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena