Yunet
 

Društvo

Počinje „Nedelja žena”u Kulturnom centru

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 2. mart 2023. •

Počinje „Nedelja žena”u Kulturnom centru

Kulturni centar i ove godine u okviru programa „Nedelja žena” organizuje celonedeljne muzičke, književne i likovne sadržaje za sve pripadnice lepšeg pola i sugrađane.

Kako nam se polako bliži osmi mart, Dan žena, Kulturni centar i ovoga puta od ponedeljka 6. do subote 11. marta organizuje pregršt zanimljivih programa, poput koncerata, književnih večeri i izložbi. Prvog dana manifestacije u Narodnom pozorištu sa početkom od 20 sati održaće se koncert Aleksandra Saške Padrov koja će održati koncert ljubavnih pesama, navodi zamenica direktora Kulturnog centra Tanja Nožica.

-„ Zatim sledećeg dana, tačnije 7. marta biće upriličeno otvaranje izložbe akademskog slikara iz Beograda Minje Čvorića „Igrarije. U sredu imamo tradicionalno koncert Baletske školice mamama na dar, u velikoj sali naše ustanove od 18 časova. U četvrtak u 19 časova, imamo našu dragu Simonidu Milojković koja će predstaviti svoju novu knjigu „U zagrljaju princa tame”. U petak će se održati predstava pod imenom „Rođene”. Režiju i tekst potpisuje Cvetin Aničić iz Amaterskog pozorišta „Branislav Nušić” iz Šida. U subotu imamo promociju knjige „ Na putu ka stotoj” Dobrile Ivanovski Čabrić. To je žena koja je pre dve godine pobedila u serijalu „Nikad nije kasno”, žena koja je prošle godine napunila 95 godina. Promocija njene knjige održaće se u Udruženju penzionera” –

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena