Yunet
 

Društvo

,,Tisza automotive” za primer: Autobuski prevoz za radnike od 24. oktobra

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 21. oktobar 2022. •

,,Tisza automotive” za primer: Autobuski prevoz za radnike od 24. oktobra

Kompanija ,,Tisza automotive” u Kikindi, od 24. oktobra prvi put pokreće lokalni autobus za svoje radnike koji žive u gradu i biće na usluzi zaposlenima u zimskom periodu, do 1. marta. Radnici će imati mogućnost da na više od 15 stajališta u Kikindi autobuskim prevozom dođu na posao i vrate se kući. Za zaposlene koji imaju prebivalište u okolnim selima ta usluga već je dostupna u prethodnom periodu.

Menadžment kompanije ,,Tisa automotiv” osluškujući potrebe svojih zaposlenih, odlučio je da organizuje autobuski prevoz za radnike koji žive u Kikindi. Ovu uslugu radnici do sada nisu imali, a biće im dospupna od 24. oktobra do 1. marta, kada će u zimskom periodu brže i lakše moći da dođu na posao i vrate se kući. Autobus će polaziti sa više od 15 lokacija u Kikindi, kako bi zaposleni što manje pešačili, kaže sajt menadžer kompanije ,,Tisza automotive”, Danijel Lantoš.

Radnici ove kompanije, Helena Bokan, Jasmina Šućurov i Dragan Džunić kažu da će im prevoz puno značiti, naročito u zimskim danima, a skratiće im i vreme pripreme za posao .

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena