Yunet
 

Društvo

Za porodice sa troje i više dece u toku prijavljivanje za karticu “Cena minus za tri plus”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 13. oktobar 2021. •

Za porodice sa troje i više dece u toku prijavljivanje za karticu “Cena minus za tri plus”

I u Kikindi će roditelji sa troje i više dece uskoro moći da ostvare brojne popuste i benefite. Ugovor između grada Kikinde i Pokreta za decu “Tri plus” potpisan je u junu ove godine. U toku je prijavljivanje budućih vlasnika ponosne kartice “Cena minus za tri plus”. Članica GV Ramona Tot precizira da mogu da se prijave porodice sa troje i više dece ukoliko je barem jedno dete mlađe od 18 godina. Ukazuje i da je dobar odziv preduzetnika koji žele da u njihovim objektima i radnjama omoguće popuste.

Prijavljivanje za karticu je počelo 15. septembra. Zahtev se može popuniti i predati na šalteru broj 5. Uslužnog centra Gradske uprave, kao i potpisati saglasnost za pribavljanje potrebnih dokumenata. Zadovoljni smo i odzivom preduzetnika koji žele da u svojim prodajnim objektima i zanatskim radnjama omoguće popuste za porodice sa troje i više dece. Dve naše saradnice na terenu ih obilaze kako bi potpisali ugovore sa njima da bi porodice imale što veći izbor za kupovinu odnosno korišćenje usluga- ukazuje članica GV Ramona Tot.

Bela kuga je gorući problem naše zemlje. U cilju pružanja podrške porodicama sa troje i više dece, u Čačku je 2017. godine osnovan Pokret za decu “Tri plus”. Do sada su mu pristupile 24 lokalne samouprave.

Šalteri u Uslužnom centru Gradske uprave rade ponedeljkom od 8 do 17, a ostalim radnim danima od 8 do 15.30 sati.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena