Yunet
 

Turizam

Turistička organizacija Inđije na Sajmu turizma u Beogradu

TV Fruška gora • Automatsko skrejpovanje • 27. februar 2024. • 00:00 •

Turistička organizacija Inđije na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Inđija (TOO Inđija) na veoma originalan način predstavila se na ovogodišnjem, Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. U hali 4 Beogradskog sajma predstavljena je celokupna turistička ponuda opštine Inđija, sa posebnim akcentom na nastavak realizacije projekta „Srpska Kapadokija“ i sezonu broj 2 letenja balonom na topao vazduh na Krčedinskoj adi.

-Prvog dana sajma, balon na topao vazduh i muzika Di džej Miškins-a privukli su pažnju velikog broja medija i posetilaca. Tom prilikom oni su mogli da uđu u korpu balona, fotografišu se i dobiju detaljnije informacije u vezi sa letenjem balonima na topao vazduh na Krčedinskoj adi odnosno sezonom koja bi trebala da počne u junu, što zavisi od vremenskih prilika i nivoa Dunava. Očekujemo da će se situacija stabilizovati sredinom maja, nama je potrebno 15-tak dana da sve pripremimo za početak sezone i to će, svakako, biti početkom juna- istakao je Uroš Trifunović, vršilac dužnosti direktora TOO Inđija i dodao:

-Osim sa projektom „Srpska Kapadokija“ posetioci našeg štanda mogli su da se upoznaju sa celokupnom turističkom ponudom opštine Inđija, dok je na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam putem VR prezentacije predstavljeno Keltsko selo, jedinstven tematski turistički kompleks u Inđiji. Moram da istaknem smo veoma zadovoljni na koji način smo predstavili turističku ponudu opštine Inđija kao i brojem posetilaca koji su bili zainteresovani da čuju više detalja na našem štandu ali i da probaju kako izgleda leteti balonom u sajamskim uslovima.

Opština Stara Pazova turističku ponudu na ovogodišnjem Saj,u turizma u Beogradu predstavila je na štandu Turističke organizacije Vojvodine. Akcenat je bio i na predstavljanju nove, redizajnirane brošure, dopunjena novim sadržajima, kako je istakla Dragana Zorić , direktorica TOO Stara Pazova, jer se turizam u toj sremskoj opštini svake godine sve više razvija i u ponudi su brojne, nove turističke destinacije i atrakcije.

– Posetiocima Sajma predstavljeni i dodatni sadržaji koji su dostupni turistima poput usluga konjičkih klubova, restorani, bazeni, vinarije i destilerije… u kojima su odlični odnos cena i usluga- istakla je Dragana Zorić , direktorica TOO Stara Pazova i dodala da su na ovogodišnjem Sajmu turizma predstavili i brojne manifestacije po kojima je Opština Stara Pazova poznata, među njima kao najposećeniju i najzapađeniju „Gastro Srem“:

-Nažalost, ove godine manifestacija „Gastro Srem“ nije održana u uobičajenom terminu zbog svinjske kuge, ali se nadamo da će situacija biti potpuno drugačija ove godine i da ćemo moći da je organizujemo početkom septembra, kako su naši posetioci i navikli.

Zorić je istakla da je Sajam privrede u Novoj Pazovi, takođe, manifestacija na koju su izuzetno ponosni:

-Opština Stara Pazova je poznata kao opština biznisa i sporta, tako da tokom trajanja pomenutog Sajma privrede imamo priliku svake godine da ugostimo veliki broj privrednika koji, zahvaljujući ovoj manifestaciji, imaju priliku da se bliže predstave javnosti ali i da sklope nove poslovne aranžmane i da steknu nove kontakte- istakla je direktorica TOO Stara Pazova.

Mina Đurić

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena