Yunet
 

Turizam

U Novu godinu sa Nedom Ukraden

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 6. januar 2023. • 10:57 •

U Novu godinu sa Nedom Ukraden

Baš kao što se i pričalo, za pravoslavnu Novu godinu na Gradskom trgu u Rumi nastupiće balkanska zvezda Neda Ukraden, koja je danas i bila u Rumi gde je najavila svoj nastup, navodeći da u Rumi nije nastupala bar dve decenije, uz obećanje da Rumljane i sve posetioce očekuje sadržajan i bogat program.

„Svi vole Zora je svanula, Šaj rode šaj, Došlo doba da se rastajemo, oni to jako vole i to mi daje za pravo da očekujem da će i u Rumi to veče biti mnogo ljudi različitih generacija. Očekujem jedno predivno veeč, malo sam promukla, toliko sam pevala u decembru, ali u suštini imamo jako diobru volju i biće pesme, oriće se Ruma!“, rekla je pevačica.

Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru tradicionalno se organizuje na Gradskom trgu u Rumi, a tim povodom predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić pozvala je sve Rumljane, ali i ljude iz drugih gradova koji su ljubitelji muzike Nede Ukraden da se pridruže na gradskom trgu, gde će biti bez sumnje sjajan provod.

Kao predgrupa Nedi Ukraden nastupiće grupa Vrelo, koja je Rumljanima, ali i široj publici poznata po svojoj izvornoj muzici koju izvodi u jednom novijem tonu i aranžmanu.

„Mi ćemo se truditi da osvetlamo obraz našem gradu i budemo zaista dobra predgrupa našoj velikoj Nedi Ukraden, koju je uvek poredim sa Tinom Tarner tim kvalitetom i njenom energijomTrudićemo se da napravimo dobru atmosferu, dobar štimung da našu etno muziku kroz rokenrol provučemo na najbolji način i zabavimo rumsku publiku, dugo ni mi nismo nastupali na centru. Velika je čast nastpati na svom terenu, pred svojom publikom nekako je to nama ponos da u svom gradu nastupimo i vi budete ponosni na nas“, rekla je Nataša Lovrić iz Vrela.

Koncert grupe “Vrelo” zakazan je za 21 sat, nakon čega će na scenu od 22.30h stupiti Neda Ukraden koja će zabavljati posetioce sve do ponoći kada je će biti vatromet, dok ćesveštenstvo SPC služiti moleban, nakon čega se ponovo nastavlja koncert Nede Ukraden.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena