Yunet
 

Sport

Ministar sporta u poseti Sremu

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 14. mart 2023. • 14:28 •

Ministar sporta u poseti Sremu

Ministar i sporta Zoran Gajić boravio je danas u radnoj poseti Sremu koju je započeo obilaskom terena i Fudbalskog kluba Hajduk u Beški. Tom prilikom predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak je prezentovao projekat izgradnje novog objekta, a Ministarstvo je klubu koji igra u Sremskoj ligi poklonilo vrednu sportsku opremu.

Zatim je ministar zajedno sa predsenikom posetio Osnovnu školu „Braća Grulović“ u Beški, kojoj je takođe donirana sportska oprema. Poseta je završena obilaskom gradilišta i radova na izgradnji sportske hale u Beški, koju su Beščani godinama čekali.

Ministar je zatim svoju dalju posetu Sremu nastavio obilaskom Stare Pazove, gde je nekada i igrao u Jedinstvu. U okviru posete obišao je Osnovnu školu „Rastko Nemanjić Sveti Sava“ u Novoj Pazovi, gde ga je dočekao predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović zajedno sa školaracima i predstavnicima Odbojkaškog kluba Mladost iz Nove Pazove.

Sa predsednikom Opštine Stara Pazova Đorđem Radinovićem ministar je razgovarao o svemu onome što je urađeno i o ulaganjima u sport i sportsku infrastrukturu na području pazovačke opštine.

Ministar Gajić je najavio i podršku Ministarstva za ideje i projekte ovih Opština, kao što je to bilo i do sada. On je naveo da je zadovoljan ulaganjima u sport u ove dve opštine, navodeći da upravo ta ulaganja obezbeđuju i da se mladi naraštaji pravilno razvijaju a samim tim stvara se i zdrava nacija.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena