Yunet
 

Sport

„Tojo Tajers“ uručio nagrade fudbalerima „Inđija Tojo Tajers“

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 14. februar 2023. • 11:10 •

„Tojo Tajers“ uručio nagrade fudbalerima „Inđija Tojo Tajers“

Predstavnici kompanije „Tojo Tajers“ uručili su fudbalerima „Inđije Tojo Tajers“ novčane nagrade i to, najboljem strelcu i najboljem igraču tokom jesenjeg dela prvenstva takmičenja u Prvoj ligi Srbije. Slaviši Stojanoviću uručen je ček vredan 15 hiljada evra kao najboljem strelcu u prethodnom delu sezonu, a istu sumu dobio je i Milan Srbijanac, najbolji igrač u redovima „zeleno-belih“.

Ispred japanske kompanije prisutnim igračima i članovima stručnog štaba „zeleno-belih“ obratio se Keširo Tagasaka istakavši da „Tojo Tajers“ već dve godine podržava inđijski fudbalski klub i da su dodelom nagrada želeli da podstaknu igrače da postižu još bolje uspehe na terenu.

Dragan Pilipović, predsednik Fudbalskog kluba „Inđija Tojo Tajers“ zahvalio se, takođe, predstavnicima japanske kompanije istakavši da im je njihova podrška od velikog značaja.

Inače, Fudbaleri Inđije imaju još manje od dve nedelje do početka prolećnog dela prvenstva. Ekipa je spremna, kažu predstavnici kluba a prvi susret zakazan je za subotu, 25. februara kada na TojoTajers arenu dolazi ekipa Loznice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena