Yunet
 

Sport

Završena izgradnja trim staze na Borkovcu

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 8. januar 2023. • 20:44 •

Završena izgradnja trim staze na Borkovcu

U Rumi su završeni radovi na izgadnji trim staze na izletištu u Borkovcu u ukupnoj dužini od 860 metara. Radovi su počeli krajem prošle godine, a duž čitave trim staze obnovljen je mobilijar za vežbe koji je bio u lošem stanju.

Novoizgrađene staze obišla je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić zajedno sa saradnicima, a ujedno je obišla i prostor starog bazena koji se trenutno puni podlogom kako bi se na tom mestu izgradili I postavili sportski tereni za različite sportove, kao i teretana na otvorenom.

„Jedan višedecenijski nemar koji je ovde postojao mi smo rešili da uredimo izletište koje je omiljeno Rumljanima za odmor i rekreaciju ali i da ubuduće bude omiljeno izletište me samo nama Rumljanima nego i svima koji dolaze da posete Rumu. Takođe u okviru ovih radova biće uređen i prostor oko starog bazena.prostor samog starog bazena će biti asfaltiran, biće postavljeni mobilijari za sportske rekreacije,prostor za izletnike jedan lep mobilijar i sadržaj u kom će svi moći u skladu sa svojim afinitetima da uživaju.“, rekla je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad