Yunet
 

Politika

Dušan Ljubišić, novi predsednik OO SNS Ruma

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 28. april 2023. • 15:33 •

Dušan Ljubišić, novi predsednik OO SNS Ruma

Dušan Ljubišić izabran je za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke  u Rumi na Trećoj izbornoj skupštini koja je održana u Kulturnom centru u Rumi. Kandidaturu i izbor Dušana Ljubišića podržalo je svih 77 delegata koliko broji Skupština i  koji su prisustvovali sednici.

Na početku svoj izlaganja Ljubišić je predstavio izveštaj o radu za protekli period.

    „Opštinski odbor počinje organizaciono da radi po principu biračkih mesta. Ovaj način organizacije sa jasno definisanim zadacima i odgovornosstima odmah daje rezultate: Broj stranačkih aktivista se utrostručio, svi funkcioneri bez izuzetka su uključeni u stranačke aktivosti a kompletna organizacija stranke je podigunuta na viši nivo. U izveštajnom periodu Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Rumi organizovao je stotine stranačkih aktivnosti – spomenuću samo poslednju veliku stranačku aktivnost kada smo tokom sedmog i osmog marta na više od devet hiljada adresa u našoj opštini podelili prigodne poklone za Osmi mart. Poklone su dobile članice Srpske napredne stranke i naši sigurni glasovi“, rekao je Dušan Ljubišić, predsednik OO SNS Ruma.

Izbornoj skupštini prisustvovali su Andrej Vučić, Vladimir Galić, Damir Zobenica, predsednici sremskih opština Đorđe Radinović, Siniša Đokić, Tihomir Stojaković, Zoran Semenović.

Predsednica Opštine Ruma Alekandra Ćirić, kao članica Glavnog odbora SNS bila je predsedavajuća Skupštini, kojoj je prisustvovao i veliki broj članova, kojih kako se moglo čuti u Rumi ima preko 4000.

    „Naša opština je u svim oblastima učinila veličanstvene iskorake koje niko ne može da ignoriše. Opština Ruma je danas prepoznatljiva kao primer organizovane i prosperitetne sredine, na talasu razvojne i odgovorne politike pre svega našeg prdsednika Aleksandra Vučić, republičke i pokrajinske vlade.  Budžet, infrastrukturno opremanje, povećanja  standarda, širenje mreže soc zaštite naših građana. Budžet 4 mlrd dinara, gradimo vrtiće, škole, sportske terene, otvaramo nova preduzeća i službe, odgovorno i proaktivno“, rekao je Ljubišić.

Dušan Ljubišić je rođen 1978. Godine, po zanimanju diplomirani pravnik, trenutno načelnik Opštinske uprave u Rumi. Član je SNS-a od 2014. godine

Vesna Samardžija

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena