Yunet
 

Društvo

Radovi na poboljšanju saobraćajne infrastrukture

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 15. mart 2023. • 11:25 •

Radovi na poboljšanju saobraćajne infrastrukture

Kod Gerontološkog centra „Srem” na kraju Pavlovačke ulice u toku su radovi na izgradnji kružnog toka, a Opština Ruma neprekidno radi na poboljšanju saobraćajne infrastrukture na teritoriji naše opštine, poručila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Zajedno sa zamenicom Biljanom Popović Jovanović, predsednica Ćirić obišla je juče radove i iskoristila priliku da radnicima na terenu odnese osveženje i razgovara sa njima o dinamici realizacije projekta.

Radovi na kružnom toku se odvijaju u dve faze i to: izgradnja saobraćajnice sa kružnim tokom saobraćaja, postavljanje javne rasvete, vodovodne mreže, kanalizacije, izgradnja pešačkih i biciklističkih staza i to sve na ukrštanju ulica Pavlovačke, Miloša Crnjanskog i Moše Pijade.

Prva faza radova podrazumeva izgradnju kružne raskrsnice sa 5 krakova (sa instalacijama: vodovoda, kanalizacije  i javnom rasvetom) i postavljanjem hortikulture. Radovi se odnose na Pavlovačku ulicu severni krak,  Pavlovačku ulicu – južni krak, nastavak ulice Moše Pijade, ulice Miloša Crnjanskog (levo od kružnog toka), potom ulicu Miloša Crnjanskog (desno od kružnog toka).

Druga faza radova podrazumevaće asfaltiranje produžetka ulice Miloša Crnjanskog (levo od kružnog toka) i produžetak Nove 2 ulice.

Uskoro kreće i rekonstrukcija cele Pavlovačke ulice nove instalacije: vodovod i kanalizacija, izgradnja novih pešačkih staza, javne rasvete i kolovoza.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena