Yunet
 

Društvo

Radost i sreća u Apatinu: Zahvaljujući vrednoj donaciji kompanije Meridian Uroš (19) je dobio posao

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 4. januar 2023. • 14:07 •

Radost i sreća u Apatinu: Zahvaljujući vrednoj donaciji kompanije Meridian Uroš (19) je dobio posao

Udruženju dobročinitelja „Mali Princ“ iz Apatina uručena je vredna donacija u vidu mobilnog aparata za kokice. Ovaj aparat dobijen je od kompanije Meridian, a koristiće ga članovi udruženja. Zahvaljujući tome, jedan od „Malih Prinčeva“, Uroš Panjković, uskoro će imati novi posao.

„Zahvaljujem se kompaniji Meridian na ovoj vrednoj donaciji. Uroš ima 19 godina, završio je srednju ugostiteljsku školu, izuzetno je komunikativan i obožava da radi sa ljudima. Beskrajno se raduje i svi jedva čekamo da ga obučimo, pa da počne raditi”, izjavila je Uroševa majka, Danijela Panjković.

Prema rečima Aleksandre Marić, predsednice UD “Mali Princ”, mobilni aparat za kokice od velikog je značaja za sve članove udruženja.
“O socijalnom preduzetništvu pričamo mesecima unazad i baš dan pred Novu godinu dobili smo donaciju od kompanije Meridian, aparat za kokice, koji planiramo da koristimo kako bismo zaposlili neke od naših korisnika sa smetnjama u razvoju, a takođe i doprineli što boljem funkciknisanju udruženja”, rekla je Marić.

Jelena Jocić, ispred kompanije Meridian, nije krila zadovoljstvo onim što je zatekla na terenu, te istakla da joj je izuzetno drago što je donacija stigla u prave ruke.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo pomogli Urošu, a kao društveno odgovorna kompanija i ubuduće ćemo se truditi da budemo tu za one kojima je pomoć najpotrebnija. Saznali smo da je Uroš divan i vredan momak i mnogo nam je drago ako smo ga ovim gestom obradovali. Nadamo se da ćemo barem malo uticati na njegovu lepšu budućnost time što smo mu obezbedili sredstvo za rad i na taj način omogućili da sam privređuje i obezbedi sebi egzistenciju”, zaključila je Jocić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad