Yunet
 

Društvo

U Rumi počela podela novogodišnjih paketića za svu decu

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 23. decembar 2022. • 16:43 •

U Rumi počela podela novogodišnjih paketića za svu decu

U Rumi je danas počela podela novogodišnjih paketića za svu decu sa područja rumske opštine.

Početak podele organizovan je u Hrtkovcima gde se u sporskoj sali okupio veliki broj mališana koji su dobili poklone. Paketiće je deci zajedno sa Deda Mrazom uručila zamenica predsednika Opštine Ruma Biljana Popović Jovanović.

„Prvi su Hrtkovci i drago nam je da vidimo graju i sreću  zbog paketića, deci to puno znači, ako nama odraslima više ne, deci je dragoceno.  Otvorili  smo ovu čaroliju na zadnji dan prvog polugodišta“, rekla je Biljana Popović Jovanović, zamenica predsenika Opštine Ruma.

Prethodno je za decu bila organizovana novogodišnja predstavica u kojoj su mališani uživali i u kojoj su sa radošću učestvovali.

„Podela se nastavlja i narednih dana, svaka mesna zajednica će biti obaveštena, kako bi  mogli da organizuju svoju decu dok su na raspustu da pripreme priredbe ili kako se već dogovore, nama je samo važno da svaki paketić dođe do svakog deteta.“, navela je zamenica.

Kako je rekla zamenica, ove godine nabavljeno je ukupno 5000 paketića, što je više u odnosu na prethodnu godinu, a cilj je da sva deca dobiju paketić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena