Yunet
 

Društvo

Uređenje vrtića Kockica 1 i tekuće održavanje

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 21. decembar 2022. • 14:49 •

Uređenje vrtića Kockica 1 i tekuće održavanje

Predsednica Opštine Ruma obišla je danas objekat vrtića Kockica 1, gde je urađeno tekuće održavanje i vidu uređenja toaleta za decu i osoblje, kao i radova u kuhinji objekta.

„Tokom jeseni je rađena rekonstrukcija toaleta u samim učionicama, kako dečijih toaleta, tako i a za samo osoblje. Urađena je rekonstrukcija kuhinje, odnosno zalepljene su pločice u kuhinji, kao i u sanitarnim čvorovima koji deca koriste, urađeno je krečenje  kompletnog objekta. Trudimo se  da našim najmlađim sugađanima omogućimo što bolje uslove dok borave ovde u vrtiću koa i zapsolenim vaspitačima, kuvarima i čistačicama. Obišla sam ceo objekat, sve grupe i sve što ke rađeno, mogu da kažem da smo zadovoljni kako su radovi izvedeni“, rekla je Aleksandra Ćirić, predsednica Opštine Ruma.

Objekat Kockica 1 pohađa osam grupa, od jaslenih do predškolskih, a sredstva za sve navedene radove obezbedila je opština RUma. Predsednica je prilikom obilaska istakla i da se uskoro očekuje i početak rada objekta „Kockica 2“.

„Očekujemo spajanje, možemo reći da već od početka drugog polugodiša, čekamo nameštaj, očekujemo da će vrlo brzo krenuti Kockica 2 i da će ova dva prelepa objketa biti spojena“, rekla je Ćirić.

Kokckica 1 je poslednji izgrađeni vrtić u Rumi pre deset godina i trenutno ima i najbolje uslove za rad i boravak dece, sledi objekat Prvomajska kome je potrebno obnavljanje fasade, dok objekat nekadašnje uprave u centru, zahteva ozbiljniju rekonstrukciju, navela je perdsednica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena