Yunet
 

Društvo

Novembarski dani u Sremskoj Mitrovici

TV Fruška gora • Redakcija TV Fruška gora • 4. novembar 2022. • 13:17 •

Novembarski dani u Sremskoj Mitrovici

Grad Sremska Mitrovica u novembru obeležava Dan grada i gradsku slavu. Tim povodom, u gradu na Savi, već godinama unazad tradicionalno se održava maniferstacija “Novembarski dani”. Ove godine manifestacija je započela koncertom Rok el Clasico, a šta Mitrovčane očekuje do kraja novembra saznaćete u prilogu koji sledi.

Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković održali su u Sremskoj Mitrovici koncert koji će se dugo pamtiti. Naizgled nespojivo – sarajevski šmek i prefinjene note spojeni su u Rock El Clasico i oduševili mnogobrojnu publiku, svih generacija.

Koncert je održan u okviru manifestacije “Novmbarski dani”, a lokalne samouprave Grada Sremska MItrovica obećavaju veoma kvalitetan sadržaj tokom trajanjačitave manifestacije.

U okviru “Novembarskih dana” u subotu, 5. novembra u Pozorištu “Dobrica Milutinović” biće odigrana monodrama “Na Drini Ćuprija”, u izvođenju Tihomira Stanića.

U ponedeljak, 7. novebra u holu Gradske kuće održaće se izložba “Mitrovica kroz objektiv”, dok će u utorak, 8. novembra svečanom litijom biti obeležen Dan Grada.

Do kraja novembra održaće se različite promocije, takmičenja i koncerti, kao i tradicionalni Festival besedništva. Svi događaji su besplatni, a najavu kompletnog programa možete pročitati na sajtu gradske M Televizije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena