Yunet
 

Turizam

Sutra počinje \"Leto 2022\"

TV Cink • Redakcija TV Cink • 1. jul 2022. • 15:15 •

Sutra počinje \

Ovog vikenda počinje program Leta na Tisi. I ove godine organizatori su pripremili niz manifestacija koje će tokom naredna dva meseca upotpuniti društveni i kulturni život našeg mesta. Program će trajati tokom jula i avgusta. Sve sugrađane i posetioce očekuju događaji zabavnog i edukativnog tipa, koncerti, gastronomska takmičenja, festivali folklora, proslave jubileja…

Brojne manifestacije će se, takođe, održavati i u naseljenim mestima Srpski Krstur, Đala, Banatsko Aranđelovo, Majdan i Rabe. Deo programa ovog leta održavaće se u samom centru Novog Kneževca, gde će svake druge srede biti upriličeni koncerti različitih muzičkih žanrova.

Organizatori su i ove godine mislili i na naše najmlađe sugrađane, te im priredili značajan broj aktivnosti kojima će ispuniti letnji raspust.

Kako je napomenuo rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Dejan Mijatov, o tačnom mestu i vremenu održavanja svih događaja organizator će blagovremeno obaveštavati putem društvenih mreža i plakata, a prisustvo svim događajima biće besplatno.

Detaljnije o manifestacijama pogledajte u video-prilogu:

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena