Yunet
 

Sport

Petlići FK „Obilić“ jesenji prvaci Potiske međuopštinske lige

TV Cink • Radovan Nježić • 9. novembar 2022. • 13:04 •

Petlići FK „Obilić“ jesenji prvaci Potiske međuopštinske lige

Petlići fudbalskog kluba „Obilić“ su tokom ove polusezone ostvarili zapažene rezultate-pobedili su sve dosadašnje utakmice u takmičarskom delu sa gol razlikom plus dvadesettri. Oni imaju da odigraju još jednu utakmicu protiv Sente u nedelju u Novom Kneževcu, i ukoliko i tu utakmicu pobede završiće ovu polusezonu na ubedljivom prvom mestu bez ijednog poraza. Kako je istakao trener Ivica Galešev, iza ovih rezultata stoji dosta rada, treninga i čvrsta disciplina.

Godište igrača koji trenira Galešev kreće se u rasponu od 2010. do 2013. godišta. Mnogi od njih su izuzetno talentovani, a u prilog tome govori i činjenica da su neki od njih bili proglašeni  za najbolje igrače i strelce u prethodnoj sezoni. Oni su nam ovom prilikom izneli svoje utiske o takmičenju.

Trener Galešev je u razgovoru rekao da se takmičenje, nakon poslednje utakmice u nedelju protiv Sente, nastavlja na proleće, ali da se sa treninzima nastavllja i tokom zimskog perioda u sali za fizičko osnovne škole. Trenutno Galešev trenira oko tridesetoro dece u ovoj selekciji.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena