Yunet
 

Sport

Na teritoriji opštine biće organizovano trinaest sportskih manifestacija

TV Cink • Redakcija TV Cink • 28. jun 2022. • 13:05 •

Na teritoriji opštine biće organizovano trinaest sportskih manifestacija

Trinaest sportskih klubova na teritoriji opštine Novi Kneževac dobilo je sredstva za finansiranje organizovanja manifestacija u oblasti sporta u tekućoj godini na konkursu koji je raspisala opština Novi Kneževac. Potpisivanju ugovora o dodeli sredstva prisustvovali su predstavnici sportskih klubova iz Novog Kneževca, Srpskog Krstura, Banatskog Aranđelova, Đale i Majdana. Predsednik sleddog sport kluba iz Novog Kneževca kaže da je zadovoljan dobijenim iznosom, te da ove godine pripremaju jubilarnu desetu međunarodnu trku zaprege pasa, koja će prvi put trajati dva dana.

Sredstva u iznosu od milion i 600 hiljada dinara raspoređena su za trinaest sportskih klubova i udruženja koji će organizovati sportske manifestacije – turnire, festivale i takmičenja, kojih će, prema rečima člana opštinskog veća zaduženog za sport, ove godine biti u znatno većem broju u odnosu na prethodne godine.

Sredstva za organizovanje manifestacija u oblasti sporta dobili su Fudbalski klub „Slavija“ iz Banatskog Aranđelova, Fudbalski klub „Obilić“, Kajakaški klub „Obilić“, Sportsko atletsko udruženje „Obilić“, Fudbalski klub „Graničar“ iz Đale, Košarkaški klub „Obilić“, Džudo klub „Zmaj“ iz Srpskog Krstura, Teniski klub „Obilić“, Fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Srpskog Krstura, Rukometni klub „Obilić“, Fudbalski klub „Tromeđa“ iz Majdana i Sleddog sport klub iz Novog kneževca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena