Yunet
 

Sport

Zlatna i bronzana medalja za novokneževačke stonoteniserke

TV Cink • Radovan Nježić • 3. jun 2022. • 13:02 •

Zlatna i bronzana medalja za novokneževačke stonoteniserke

Na Devetoj sportskoj olimpijadi  školske omladine u Zrenjaninu, učenice osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ Jelena Bajić i Kinga Balint zabeležile su sjajne rezultate. Jelena Bajić je osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji u stonom tenisu, dok su u ekipnoj konkurenciji Jelena Bajić i Kinga Balint osvojile bronzanu medalju.

Pored osvojenih medalja na sportskoj olimpijadi naša sugrađanka Jelena Bajć, koja u kategoriji kadetkinja nastupa za Stonoteniski klub „Obilić-Aleva“ iz Novog Kneževca, osvojila je i medalju na državnom prvenstvu u Beočinu.

Prema rečima trenera stonoteniskog kluba „Obilić-Aleva“ Predraga Golića, ovi uspesi stonoteniserki su očekivani s obzirom da se vredno radi i trenira, ali da treba imati u vidu koliko je naporno trenirati ovaj sport.

StonoteniskI klub „Obilić-Aleva“ iz Novog Kneževca  takmiči se u Prvoj ligi za žene, gde trenutno zauzima prvo mesto na tabeli, i od sledeće sezone će se takmičiti u Super ligi za žene, najvišoj ligi u našoj zemlji, istakao je trener Predrag Golić. Klub trenutno nastupa u pet kategorija: mlađe kadetkinje do deset godina, mlađe kadetkinje do dvanaest godina, kadetkinje, juniorke i seniorke.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena