Yunet
 

Sport

Karakašević: Novi Kneževac ima dugu tradiciju u stonom tenisu

TV Cink • Redakcija TV Cink • 16. novembar 2021. • 11:40 •

Karakašević: Novi Kneževac ima dugu tradiciju u stonom tenisu

U cilju popularizacije stonoteniskog sporta među mladima predstavnici Stonoteniskog saveza Srbije posetili su opštinu Novi Kneževac, gde su održali sastanak sa čelnicima opštine i predstavnicima stonoteniskog kluba „Obilić-Aleva“. Prema rečima predsednika Stonoteniskog saveza Srbije Aleksandra Karakaševića, Novi Kneževac ima dugu tradiciju u stonom tenisu, a cilj Saveza je da se ta tradicija održi.

„Novi Kneževac je u poslednjih četrdeset godina vrlo aktivan u ovom sportu i od Gordane Perkučin do danas bilo je mnogo uspešnih generacija stonotenisera, te je Stonoteniskom savezu Srbije vrlo bitno da Novi Kneževac nastavi da animira decu u što većem broju, a samim tim će i uspesi doći“, istakao je član IO Stonoteniskog saveza Srbije Nemanja Ignjatov, Novokneževčanin koji je svoju uspešnu stonotenisku karijeru započeo upravo u ovdašnjem klubu. On se ovom prilikom prisetio vremena koje je proveo trenirajući u svom matičnom klubu.

Prema rečima predsednika stonoteniskog kluba „Obilić-Aleva“ Dragoslava Vignjevića, klub se ove sezone takmiči u Prvoj ligi Srbije i, kako je rekao, trenutno su bez poraza, a nadaju se da će nastaviti da nižu pobede do kraja prvog dela takmičenja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad